Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Vápenná, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vápenná, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vápenná, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyVápenná, Olomoucký kraj

Vápenná, Olomoucký kraj

chalupa za týden: celoročně 11.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Vápenná v oblasti Jeseníky: 2 ložnice, celkem pro 6 až 5 osob.chalupa za týden: celoročně 11.000kč. Nabizíme ubytování v Jeseníkách v obcí Vápenná, která je vzdálená od města Jeseník cca 15 km. Chalupa po celkové rekonstrukci zahájena první letní sezóna od 1.7.2022.Maximálním kapacita ubytování 6 osob domácí mazlíčci vítání - po telefonické dohodě. V chalupě se nachází koupelna se sprchovým koutem, kuchyň včetně spotřebičů. V přízemí se nachází koupelna, chodba, obývák s rozkládací pohovkou s kuchyní v patře se nachází dvě ložnice. V jedné ložnici je dvoulůžko s úložným prostorem a se skříní na věci. V druhé ložnici se nachází 3 lůžka s úložnými prostory a s větší skříňkou na věci v domě je WiFi. Objekt je vytápěn ústředním topením + možnost si zatopit v krbů. Objekt je oplocen, 2 místa na stání automobilů. Jízdní kola nebo lyže možnost úschovy. Chalupa má svoje posezení s grilem a s menším pískovištěm pro děti. Na pozemků majitele lze využívat bazén s leháty. V obci se nachází dětský park obchody, hřiště. Ulehčíme Vám cestování i s malými dětmi v ceně ubytování nabízíme zdarma cestovní postýlku vaničku jídelní židličku a nočník.

V okolí se nachází Rychlebské stezky, Lipovské stezky, Faunapark, lesní bar - samoobslužný bar uprostřed lesa, jeskyně na Pomezí, Nyznerovské vodopády, zámek Jánský vrch, koupaliště, zatopené lomy a další jiné místa k výletům. V zimní sezóně v okolí sjezdovky: Ramzová, Petříkov, Miroslav, Filipovice, Červenohorské sedlo. Minimální délka ubytování 2 noci. Týdenní pobyt 11000kč. Víkendový pobyt 5000kč. Prodloužený víkend cena dohodou. Cena je včetně energií Silvestr mimo provoz. Příjezd v 14: 00h - 20: 00h Odjezd do 10h pro více informací mě můžete kontaktovat. V objektů zákaz kouření mimo objekt možnost si zapálit.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa k pronájmu
Ložnice2 ložnice
MěstoVápenná
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita6 až 5 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.