Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyNovosedlice - Novosedlice, Ústecký kraj

Novosedlice - Novosedlice, Ústecký krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 3+1. Byt je po revitalizaci - nová výmalba, z části vyměněná podlaha, nové dveře, nový bojler, nový sporák a trouba. Výměra je cca 85 m2 přičemž dispozičně je byt řešen jako 3+1 a 1 z pokojů je průchozí. Okna jsou orientována do ulice i do vnitrobloku a jsou plastová. Byt je vytápěn plynovými gamaty, které prošli před týdnem revizí. Byt je vybaven pouze sklokeramickou deskou a troubou. Je zde prostor pro ledničku, myčku a pračku. Byt se nachází ve druhém patře bez výtahu a není zde balkoń ani terasa. Na patře není žádný další byt a nad bytem je jen společná půda. Půdu lze s ohledem na ostatní používat jako skladovací prostor. Dům stojí v řadové zástavbě a je k němu i vnitroblok se zahrádkou. Zahradu lze užívat dle libosti s ohledem na ostatní nájemníky. Není problém si tam vytvořit třeba pískoviště pro děti, vyvýšené záhony, klouzačku. Zahrada není za žádný další příplatek, ale též není pravidelně nějakou firmou udržována, proto tedy pokud by ji nájemníci chtěli užívat je třeba se o ni i starat. Povoleno je vše, co je k zušlechtění prostoru a vám to zpříjemní bydlení.

Nájemné činí 10 tisíc měsíčně + 1 tisíc záloha na vodu a chodbový proud. To se pak fakturuje dle skutečnosti. Plyn a elektrika se převádí na nájemníky. Je možnost si vybrat úklid společných prostor vámi a nebo za příplatek to nechat dělat firmu. Kauce je 20 tisíc a je možnost ji rozložit na více splátek. Dám přednost lidem bez zvířátek, ale především nekuřákům. Byt je ideální pro rodinu s dětmi, pokoje jsou velikosti poměrně štědré. Naproti domu je dětské hřiště a v těsné blízkosti je škola i školka. K nastěhování ihned. Hledám slušné nájemníky na dlouhodobý pronájem. Pokud budou všichni spokojeni není problém zafinancovat úpravy bytu dle přání nájemníka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu723907
Dispozice3+1
Dostupné od27. 6. 2022
Podlaží3
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDNovosedlice, škola
🚶 357 m (4 min)
PoštaNovosedlice
🚶 693 m (8 min)
ObchodPenny Market
🚘 3 516 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚘 3 584 m (7 min)
RestauraceSokolovna
🚘 1 596 m (3 min)
LékárnaU Lidlu
🚘 1 677 m (3 min)
ŠkolaZákladni škola Novosedlice
🚶 548 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 2 717 m (5 min)
SportovištěSokol Trnovany
🚘 4 338 m (8 min)
Hřiště
🚘 2 390 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.