Pronájem bytu 2+kk 45 m², Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Praha, Praha
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Praha, Praha

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitky

Rezervováno
Praha - StodůlkyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep

Měsíční nájemné19 000 Kč

Základní nájemné17 000 Kč
Poplatky za energie2 000 Kč
Vratná kauce30 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 17 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Nabízíme podnájem ve světlém bytě nacházejícím se ve 3. nadzemním podlaží o ploše 43 m2 + sklep 2 m2 po celkové rekonstrukci (zděné jádro, podlahy, obklady, štuky), částečně vybavený. V předsíni je k dispozici prostorná skříň s posuvnými dveřmi. Naproti najdete koupelnu s umyvadlem a sprchovým koutem a samostatné WC. V čele je samostatný pokoj o velikosti 12 m2 s teplou vinylovou podlahou v dekoru dřeva a manželkou postelí. Vinylová podlaha je i v obývacím pokoji o ploše 17 m2 s výhledem na jižní stranu do vnitrobloku plného zeleně, stolem a čtyřmi židlemi. V kuchyňském koutu 5 m2 s dlažbou vám bude k dispozici nová kuchyňská linka s myčkou nádobí, sklokeramickou indukční varnou deskou, digestoří, elektrickou troubou, pračkou, ledničkou a mrazákem. Kuchyňská linka je prostorná a je v ní místo i na mikrovlnnou troubu. TV přípojka na společnou anténu. Internet zaveden do bytu. V případě zájmu je třeba uzavřít smlouvu se společností Vodafone.

Bytový dům je zateplený s novou omítkou, novými plastovými okny a prostorným výtahem. Bezplatné parkování před domem.

V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost a spousta zeleně. Z bytu jste za 16 minut na Smíchovském nádraží a za 22 minut na Můstku nebo v Dejvicích. Jednu stanici autobusem a jste v lesích na Vidouli, kde můžete v klidu relaxovat, zahrát si golf nebo si jen tak zaběhat. Cestou na druhé straně dojdete do Centrálního parku přecházejícího do Prokopského údolí.

Byt je nabízen k dlouhodobému pronájmu se smlouvou na 1 rok s předpokladem následného prodloužení na další roky v případě zájmu. Kouření a domácí zvířata nejsou v bytě povoleny.

Záloha na služby zahrnuje výtahovou službu, TV signál, odvoz domovního odpadu, elektřinu společných prostor, mzdu domovníka včetně pojištění, mzdu pracovníka domu včetně pojištění, úklid, vytápění, ohřev teplé užitkové vody, studenou vodu pro teplou užitkovou vodu a studenou vodu. Elektřina bytu převodem na nájemníka nebo záloha 2000 Kč/měsíc.

Prvotní komunikace z důvodu zaměstnání a dovolené prosím emailem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu724188
Dispozice2+kk
Dostupné od8. 7. 2022
Podlaží3
PENBG
Plocha45
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google