Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyLibušská, Praha - Písnice

Libušská, Praha - PísniceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Cena7 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 231 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný den,

Život nás nese dál, a tak hledáme někoho, kdo převezme naše útočiště a zažije v něm stejnou pohodu jako jsme tu měli my.

Prodáme byt 2+kk 62,5 m² na samém okraji Prahy v klidné, rodinné čtvrti staré Písnice. Byt se nachází v přízemí dvoupatrového bytového domu a jeho součástí je také menší zahrádka (45 m²). V blízkém okolí najdete spoustu příležitostí k procházkám (modřanská rokle, obecní rybník, břežanské údolí, keltský park), posezení (Perničkovi, Cyklo-bikeclinic, Café Jasoň, několik restaurací v dojezdové vzdálenosti). Nedaleko se nachází škola (10min) a několik školek. Z autobusové zastávky (5 min) se za cca 17min lehce dostanete na metro C- Kačerov. Ve výstavbě je také trasa D, k níž dojdete za cca 15 min. Staví se také prodloužení tramvajové linky, které bude lehce dostupné pár stanic autobusem.

Bytový dům, ve kterém se byt nachází, byl postaven v roce 2007. V roce 2018 proběhla výměna oken a zateplení, v roce 2020 byla provedena rekonstrukce střechy s položením nové krytiny. Přímo u domu je možnost pronájmu parkovacího místa.

Jakmile vstoupíte do bytu za vchodovými dveřmi se nachází menší veranda vhodná na odložení svršků a bot, z verandy se vchází do chodbičky, kde je umístěn bojler na teplou vodu (100l) a elektrický kotel. Z chodby je přístupná ložnice, koupelna a obývací místnost s kuchyňským koutem, ze které se balkonovými dveřmi dostanete na menší krytou terasu a divokou zahrádku.

Byt bude do poslední chvíle plně využívaný, skýtá tedy možnost upravit kosmetické vady dle svého (výmalba, položení plovoucí podlahy). Do prodeje půjde částečně vybavený (myčka, lednička, trouba, sklokeramická deska, dle dohody pračka apod). Je vhodným útočištěm pro začínající rodinu, zamilovaný pár nebo samotáře. Díky skvělé dostupnosti, která se v budoucích letech ještě prohloubí, je také skvělou investiční příležitostí.

RK prosím NEVOLAT!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu724311
Dispozice2+kk
Dostupné od30. 6. 2022
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPísnice
🚶 144 m (2 min)
PoštaPraha 413
🚘 2 312 m (5 min)
ObchodMůj obchod
🚘 1 575 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 019 m (4 min)
RestauraceVinárna V podkroví
🚶 115 m (1 min)
LékárnaPísnická lékárna
🚘 1 428 m (3 min)
ŠkolaZŠ Písnice
🚶 634 m (8 min)
Mateřská školaMateřská školka
🚘 3 770 m (8 min)
SportovištěTenisové kurty
🚘 3 973 m (8 min)
Hřiště
🚘 1 098 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.