Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 800 m² bez realitkyFrantiška Šafaříka, Veltrusy - Veltrusy, Středočeský kraj

Františka Šafaříka, Veltrusy - Veltrusy, Středočeský kraj
Cena2 050 Kč

Tato nemovitost již od 9 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Villapark Veltrusy, Výstavba a prodej solitérních domů, řadových domů a dvojdomů na pozemcích ve Veltrusech (okres Mělník), které projdou rozsáhlou rekonstrukcí a revitalizací. Město Veltrusy se snaží získat dotace z fondů EU, a tak v příštích letech vznikne nové parkoviště na kraji města, nový centrální park okolo hřbitova, navazující na stávající anglický zámecký park, z města se tak stane oáza klidu a zeleně pěších zón bez hluku a splodin silniční dopravy. K prodeji budou též samotné stavební parcely včetně všech inženýrských sítí o rozlohách 800 - 1500 m2. Pozemky i nové domy budou přímo navazovat buď na nový park, nebo na stávající zámecký park.

Villapark Veltrusy, we prepare a project of building new houses and building lands, group-houses as well, located in town Veltrusy, about 20 km from Prague, there wiil be a huge reconstruction in Veltrusy, english park will be reconstructed, a new central aprk wiil be bulid, there will be building grounds 800-1500m2 area including gas conneczion, watter-supply, electricity, canalization, street lighting a communication.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7246
VlastnictvíOstatní
Plocha 800
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.