Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyHodonínská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Hodonínská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 832 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Kontakt na majitele: +420 733 515 102

RK NEVOLAT!

Přímý majitel nabízí k prodeji bytovou jednotku o dispozici 1+KK v osobním vlastnictví. Čistá podlahová plocha bytu je 32m2 a náleží k němu sklep o ploše cca 2m2. Samotný byt se nachází v 9.patře v kompletně zrekonstruovaném panelovém domě s výtahem na adrese ul. Hodonínská 1043/43 v žádané lokalitě Plzeň – Severní Předměstí.

Bytová jednotka prošla nákladnou celkovou rekonstrukcí. V rámci rekonstrukce je nová kuchyňská linka včetně spotřebičů (elektrická trouba, myčka nádobí, sklokeramická deska). Dále je zde nově vybudovaná koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Součástí rekonstrukce jsou také kompletně nové rozvody elektřiny, vody a kanalizace. Rekonstrukci tvoří také nové podlahy, zárubně s dveřmi a nové omítky včetně výmalby.

V místě je veškerá občanská vybavenost, v těsné blízkosti je obchod s potravinami Albert. Dále je zde v dosahu zoologická zahrada, park, škola, školka. Ve vzdálenějším okolí pak i nemocnice, hypermarket a bazén. Bezprostřední dosah MHD, 5minut od autobusové zastávky bez nutnosti přecházet frekventované silnice. Příjemným komfortem především pro řidiče je množství parkovacích míst přímo před domem. Bezproblémová přední část Vinic se jistě zalíbí všem, kteří zatouží po klidu a zároveň blízkosti srdce centra Plzně.

Byt je vzhledem ke své poloze ideální pro své vlastní bydlení, ale i jako investiční pronájem.

Bytovou jednotku je možné financovat hypotečním úvěrem.

Contact the owner: +420 733 515 102

The direct owner offers for sale an apartment unit of 1+KK in private ownership. The net floor area of the apartment is 32m2 and it has a cellar of about 2m2. The apartment itself is located on the 9th floor in a completely renovated panel house with elevator at ul. Hodonínská 1043/43 in the desirable location of Pilsen - Severní Předměstí.

The apartment unit has undergone a costly total reconstruction. The reconstruction includes a new kitchen including appliances (electric oven, dishwasher, ceramic hob). There is also a newly built bathroom with shower and toilet. The reconstruction also includes completely new electricity, water and sewage systems. The reconstruction also consists of new floors, door frames and doors and new plastering including painting.

There are all civic amenities on site, with an Albert grocery store in close proximity. There is also a zoo, park, school, kindergarten within easy reach. In the more distant surroundings there is also a hospital, a hypermarket and a swimming pool. Immediate reach of public transport, 5minutes from the bus stop without having to cross busy roads. A pleasant comfort especially for drivers is the number of parking spaces right in front of the house. The hassle-free front part of the Vineyard will surely appeal to all those who long for peace and quiet while close to the heart of Pilsen.

Due to its location, the apartment is ideal for your own living, but also as an investment rental.

The apartment unit can be financed with a mortgage loan.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu725100
Dispozice1+kk
Dostupné od5. 8. 2022
Podlaží10
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha34
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHodonínská
🚶 211 m (3 min)
PoštaPlzeň 10
🚶 352 m (4 min)
ObchodBluemoon
🚶 210 m (3 min)
BankaFio banka
🚘 2 170 m (7 min)
RestauraceKiboko
🚘 3 135 m (10 min)
LékárnaMédeia
🚶 124 m (1 min)
Škola7. základní škola a mateřská škola Plzeň
🚶 129 m (2 min)
Mateřská škola7. základní a mateřská škola Plzeň
🚶 283 m (3 min)
SportovištěBazén Lochotín
🚘 2 256 m (7 min)
Hřiště
🚶 218 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.