Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyRadlická, Praha - Smíchov

Radlická, Praha - SmíchovMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena5 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 435 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji jednotku 1+kk o velikosti 37 m2 s balkonem v Rezidenci Paví Vrch ve vyhledávané lokalitě pražského Smíchova.

Byt je umístěn ve 4. patře novostavby s výtahem, zasazené do kopce nesoucí název Paví Vrch. Byt je vybaven vstupní chodbou, ze které vedou dveře do kuchyně spojené s hlavním pokojem a do koupelny s WC a sprchovým koutem. Je zde také prostorná vestavěná skříň. Kuchyň je moderně zařízená v kombinaci hnědého dřeva a šedých detailů. Byt je velice klidný, neboť jsou veškerá okna v pokoji orientovaná mimo ruch silnice.

Součástí bytu je i balkon, na který se lze dostat z hlavního pokoje a sklep o velikosti cca 3 m2, který je umístěn v přízemí budovy. Majitelům bytů je umožněn přístup na terasu na střeše budovy, kterou lze využívat bez omezení. Měsíční poplatky SVJ činí 2 318 Kč + energie a internet.

Lokalita bytu má výborná dopravní dostupnost, kterou zajišťuje městská hromadná doprava. Přímo před bytovým komplexem se nachází zastávka tramvaje, o kousek dál leží zastávka autobusu. Jen jednu zastávku tramvají je vzdálena stanice metra B – Anděl a dále Smíchovské nádraží. Smíchov disponuje také veškerou občanskou vybaveností. Jsou zde dostupné obchody, restaurace, mateřské i základní školy, lékařská a zdravotní zařízení. V blízkosti se nachází sportovní centrum Radlická, park Santoška a zimní stadion Nikolajka.

We offer for sale a 1+kk unit with a size of 37 m2 with a balcony in the Paví Vrch Residence in the sought-after location of Prague's Smíchov.

The apartment is located on the 4th floor of a new building with an elevator, set on a hill named Paví Vrch. The apartment is equipped with an entrance hall, from which the door leads to the kitchen connected to the main room and to the bathroom with toilet and shower. There is also a spacious built-in wardrobe. The kitchen is modernly furnished in a combination of brown wood and gray details. The apartment is very quiet, as all the windows in the room face away from the traffic of the road.

The apartment also includes a balcony, which can be reached from the main room, and a cellar of approx. 3 m2, which is located on the ground floor of the building. Apartment owners have access to the terrace on the roof of the building, which can be used without restrictions. Monthly SVJ fees amount to CZK 2,318 + energy and internet.

The location of the apartment has excellent transport accessibility, which is provided by public transport. There is a tram stop directly in front of the apartment complex, a bus stop is a short distance away. Metro station B – Anděl and Smíchovské nádraží are just one tram stop away. Smíchov also has all civic amenities. Shops, restaurants, kindergartens and primary schools, medical and health facilities are available here. The Radlická sports center, the Santoška park and the Nikolajka winter stadium are nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu725894
Dispozice1+kk
Dostupné od15. 7. 2022
Podlaží4
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha37
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Sklep
MHD 1 minuta pěšky
Terasa
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKřížová
🚶 53 m (1 min)
PoštaPraha 55
🚶 485 m (6 min)
ObchodŽabka
🚶 103 m (1 min)
Banka
🚶 829 m (10 min)
RestauraceU Modré Hvězdy
🚶 43 m (1 min)
LékárnaLékárna U lávky
🚶 231 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Santoška
🚶 621 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Santoška
🚶 593 m (7 min)
Sportoviště
🚶 708 m (8 min)
Hřiště
🚶 529 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.