Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 214 m² bez realitkyLibčická, Tursko - Tursko, Středočeský kraj

Libčická, Tursko - Tursko, Středočeský krajČástečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena15 837 000 Kč

Tato nemovitost již od 67 164 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V rámci III. etapy nabízíme k prodeji moderní dům F1, který je součástí tří moderních dvojdomů v developerském projektu U Turského rybníka na Praze-západ.

Dům má dispozici 5+kk s celkovou výměrou 214 m2 a disponuje zahradou o výměře 281 m2, vč. terasy pro příjemné posezení a svou obytnou plně prosklenou částí je orientován směrem do zahrady, odkud bude možné v klidu domova pozorovat západy slunce nad rybníkem.

Vše je navrženo ve vysokém standardu pro radostné a pohodové bydlení. Výjimečnosti dodává moderní systém podlahového vytápění, solární panely s možností kombinace s tepelným čerpadlem, obklady a dlažba italské značky Del Conca, vinylové podlahy Havwoods s možností nadstandardního vybavení, které klientům zařídíme na klíč.

Hlavní dominantou přízemí je velkorysý společenský prostor skládající se z obývajícího pokoje, kuchyně s jídelnou. U kuchyně je situována komora či menší úložný prostor na potraviny.

Po vstupu do předsíně je prakticky ihned po ruce samostatná šatna - komora s plynovým kotlem. Hned u vstupu do domu je hostům k dispozici samostatná toaleta. Další úložný prostor, který je umístěn pod schody, je možné využít jak technickou místnost či další komoru.

Z předsíně se rovněž suchou nohou dostanete do garáže ke svému autu.

Po schodech vystoupáte do 2.NP, kde je ložnice, která poskytne majiteli maximální komfort, a to zejména díky vlastní šatně, přes kterou se vchází do koupelny s velkým oknem. Také ložnice má svoji samostatnou terasu, která Vám každé ráno poskytne úžasný výhled na vodní hladinu.

Další dva pokoje mohou být využity pro děti či jako pracovna nebo pokoj pro hosty. Slunce každé ráno vyžene obyvatele obou pokojů z postele, neboť jsou orientovány na jihovýchod. Terasa u jednoho z pokojů zve rovněž k příjemnému posezení.

Samostatná koupelna v tomto patře je výhodou, kterou mohou využít děti či návštěva a Vám tak nehrozí, že budete muset čekat, až na vás vyjde řada ...

3.NP domu je ve standardu "open space", které může být upraveno a rozděleno podle Vašeho přání.

Projekt U Turského rybníka se nachází v obci Tursko na Praze-západ na břehu rybníka s výhledem na horu Říp, jen 17 km (cca 15 minut) od centra Prahy s výborným dopravním spojením autobusem MHD linka 316 se spojením na metro "A" Bořislavka.

Důležitou součásti zajištění pohodlí je i občanská vybavenost jako je mateřská škola, základní škola, pošta, restaurace, obchod se smíšeným zbožím.

V současné době máme v prvních dvou etapách úspěšně zkolaudováno a předáno novým klientům 46 jednotek (16 řadových domů a 30 bytů) a ve III.Etapě se projekt rozroste o 23 bytů s krásnými terasami a předzahrádkami z obou stran bytů a o 3 luxusní dvojdomy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu726299
Dispozice6+kk
Dostupné od20. 12. 2023
StavVe výstavbě
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha214
VybavenoČástečně
Plocha pozemku281
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 2 minuty autem
Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDTursko
🚘 1 140 m (2 min)
PoštaTursko
🚘 1 105 m (2 min)
Obchod
🚶 795 m (10 min)
BankaKomerční banka
🚘 10 317 m (13 min)
RestauraceKřížovnická Bašta
🚘 879 m (2 min)
Lékárna
🚘 4 099 m (4 min)
Škola
🚘 3 788 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Libčice nad Vltavou
🚘 3 430 m (3 min)
SportovištěSokol Libčice
🚘 3 692 m (4 min)
Hřiště
🚘 3 354 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.