Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Rudník, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Rudník, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Rudník, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 7 ložnic bez realitkyRudník, Královéhradecký kraj

Rudník, Královéhradecký kraj

Pronájem Chalupy Rudník v oblasti Krkonoše: 7 ložnic, celkem pro 2 až 21 osob.chalupa za týden: léto 25.000kč, zima 28.000kč. Nové ubytování v Rudníku, bráně do východních Krkonoš, za zaváděcí ceny!

Chalupa 123 je situována v krásném přírodním prostředí o samotě a přesto 10 min chůze od historické zástavby obce. Nachází se ve svahu nad Bolkovským potokem, na konci vedlejší komunikace, v obci Rudník, poblíž kostela a restaurace Heřman s chutnou kuchyní. Je obklopena zahradou o výměře cca 6000 m², která poskytuje naprosté soukromí. Chalupa se skládá ze dvou apartmánů na různých podlažích. Objekt je možno pronajmout jako celek nebo samostatně po jednotlivých apartmánech, po dohodě i podle počtu obsazených lůžek. Apartmány 1 a 2 jsou propojeny dřevěným schodištěm, ale v případě samostatného pronájmu možno oddělit zamykatelnými dveřmi. K zadnímu vchodu Apartmánu 1 přiléhá prostorný zahradní přístřešek s posezením, grilem a udírnou.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa 123
Ložnice7 ložnic
MěstoRudník
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 21 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.