Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyRýnská, Praha - Čakovice

Rýnská, Praha - ČakoviceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena6 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 051 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme byt 2+kk v novostavbě z roku 2010, se samostatným sklepem a podzemním parkingem. Dům je v klidné části starší činžovní zástavby Čakovic, v blízkosti letňanského lesoparku. Místo je s veřejným prostorem, vzrostlou zelení a širokými ulicemi. Bytové domy jsou řešeny jako viladomy, okolní zástavba je 4 podlažní. Výhodou bytu je celkově menší počet bytů v domě, dva samotné bytové domy tvoří jedno SVJ. V okolí domů je pro uživatelé bytů oplocená privátní parková zeleň.

Celková užitná plocha bytu je 66,2m2. Samotný byt má pravidelnou dispozici s celkovou podlahovou plochou 54,3 m2. K bytu dále náleží, proti povětrnostním vlivům chráněný, balkón s výměrou 7,6 m2, který je přístupný francouzskými okny z obou místností, pohodlné parkovací stání v halových garážích a velký zděný sklep o velikosti 4,2 m2 umístěný přímo vedle parkovacího stání. Parkovací stání i sklep jsou dostupné výtahem. Orientace bytu je na jihovýchod s příjemným osluněním. Dům i byt je v udržovaném, velmi dobrém technickém stavu. Byt je minimálně používaný po prvním majiteli. K vybavení bytu patří kuchyňská linka (ORESI) včetně myčky, trouby, sklokeramické desky a digestoře. Kuchyň má vlastní zónu mimo prostor samotného obývacího pokoje, který má včetně kuchyňského koutu rozlohu 28,2 m2. Ložnice má potom přes 15,9 m2 a je přístupná z prostorné vstupní haly. Koupelna, jejíž součástí je i WC, disponuje vanou. V bytě dále zůstává TV stěna.

Provozní náklady:

Měsíční náklady na služby bytového domu včetně spotřeb vody a příspěvku do fondu oprav činí 2.128,-Kč měsíčně.

První zálohu na spotřebu elektřiny si nastavíte podle svého odhadu (doposud hradíme 420,-Kč měsíčně). Dům je energeticky velmi úsporný, je zařazen do kategorie B – velmi úsporná stavba. Připojení k internetu a TV je společným datovým rozvodem.

V blízkém dosahu nemovitosti jsou přírodní parky, nově vybudované cyklo a in-line stezky, zdravotnické zařízení, mateřské a základní školy (vč. jazykové školy Livingston), tenisové kurty, fotbalové hřiště, koupaliště a nákupní centra (Globus, OC Letňany). Autobusová zastávka se nachází cca 200 m od domu a na zastávku metra Letňany (trasa C) dojede autobus do 12ti minut. Možné je i cestování vlakem ze zastávky Praha- Čakovice, cesta do centra potom trvá 20 min.

Možné financovat hypotečním úvěrem. Neplatíte provizi ani daně.

Neváhejte mě kontaktovat pro termín prohlídky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu727692
Dispozice2+kk
Dostupné od28. 7. 2022
Podlaží3
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha66
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Sklep
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDOderská
🚶 302 m (4 min)
PoštaPraha 96
🚘 1 330 m (4 min)
ObchodTesco
🚶 713 m (9 min)
Banka
🚘 6 184 m (11 min)
RestauraceU Michala
🚘 884 m (3 min)
LékárnaLékárna Cukrovarská
🚶 655 m (8 min)
ŠkolaZUŠ Marie Podvalové
🚘 1 364 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 2 106 m (5 min)
Sportoviště
🚘 562 m (2 min)
Hřiště
🚘 823 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.