Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyMýtská, Rakovník - Rakovník, Středočeský kraj

Mýtská, Rakovník - Rakovník, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 2 m²
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 875 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prodej světlého bytu 2+kk v osobním vlastnictví o rozloze 44 m² v žádané lokalitě města Rakovník. Byt je celodenně prosluněn díky orientaci na jih a nabízí panoramatický výhled na město a okolní krajinu. Tento prakticky řešený byt se nachází v nejvyšším (6. patře) panelového domu s výtahem.

Dům je po revitalizaci (fasáda včetně zateplení, plastová okna) a v okolí domu je bezproblémové parkování. Díky zateplení domu a faktu, že byt je středový a situován na jih, jsou zde malé náklady na vytápění.

Královské město Rakovník se nachází uprostřed krásné přírody, v křivoklátských lesích. V docházkové vzdálenosti této nemovitosti je Husovo náměstí a veškerá občanská vybavenost.

Tato nemovitost je výbornou alternativou pro bydlení v Praze západ, jelikož Zličín s P+R parkovištěm (metro B) je vzdáleno 35 min jízdy autem. V docházkové vzdálenosti Mýtské ulice je také autobusová zastávka odkud jezdí přímý autobus do Prahy na linku metra B (Zličín) a A (Nemocnice Motol).

Byt je po částečných úpravách a tudíž v sobě ukrývá potenciál provést rekonstrukci podle vlastních potřeb a vkusu a vytvořit si tak ideální domov za dostupnější cenu než nabízí novostavby v okolí Prahy. Tento byt je velice dobře dispozičně řešen – z prostorné předsíně je samostatný vstup do obývacího pokoje propojeného s kuchyňí, neprůchozí ložnice, samostatného WC a koupelny. Kuchyňský kout lze snadno propojit s obývacím pokojem a vytvořit tak otevřený koncept kuchyně, jídelny a obyvací místnosti v jednom. K bytu náleží sklepní kóje a prostorná předsíň poskytuje prostor pro vestavěné skříně.

Celkové měsíční poplatky na provoz bytu činí zhruba 4.000,- Kč. Koupě tohoto bytu představuje výbornou investiční příležitost či dostupnější alternativu startovacího bytu v Praze. Cena dohodou při rychlém jednaní. K nastěhování ihned.

We are exclusively offering this light and airy one bedroom apartment in a sought after location in the centre of Rakovník. Thanks to southern aspect, this home enjoys plenty of sun light all day long and offers panoramic views of Rakovnik town and nearby countryside. This 43 sqm apartment has practical layout and sits on the top (6th) floor of a solid concrete block of flats with a lift.

The apartment building has undergone revitalisation (façade including insulation and joinery) and offers plenty of car parking outside. Due to the fact that the building has been insulated, the apartment has just one external wall and southern aspect, heating costs are reduced.

Rakovník town is surrounded by beautiful nature of Krivoklat forets. This property is in close proximity to Husovo náměstí (square) and its amenities.

This property offers a great alternative for living in western Prague as Zličín’s park and ride (metro B) is only 35 minutes’ car drive away. A bus stop that offers direct bus lines to Prague (Nemocnice Motol – metro line A) and (Zličín – metro line B) is in walking distance from Mytska street.

For a discerning buyer, this property offers a great opportunity to renovate and add value for a fraction of cost compared to purchasing in a new build in Prague. This apartment has a great layout – spacious hall with storage, semi open plan living dining and kitchen with a private bedroom, bathroom with a shower and separate toilet. This apartment features additional storage in the underground.

Total outgoings approximately 4.000,- Kč a month. This is a great investment opportunity or an affordable first home for somebody who wants to be in proximity to Prague. Price is negotiable.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu728276
Dispozice2+kk
Dostupné od2. 8. 2022
Podlaží6
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha44
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDRakovník, Mýtská
🚶 206 m (2 min)
PoštaRakovník 1
🚶 681 m (8 min)
ObchodBarvy laky
🚶 337 m (4 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 542 m (7 min)
RestauracePod Václavem
🚶 354 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 490 m (6 min)
Škola2. základní škola
🚶 716 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 10 362 m (13 min)
Sportoviště
🚘 1 441 m (3 min)
Hřiště
🚶 423 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.