Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyRybalkova, Praha - Vinohrady

Rybalkova, Praha - Vinohrady
Cena6 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 676 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nádherný prostorný vinohradský byt 2+1+hala+komora 70 m2 přímo u vchodu do parku Grébovka v prvním patře jednoho z nejhezčích secesních domů v oblíbené rezidenční lokalitě. Byt je po celkové rekonstrukci (elektro, plyn, voda, topení, podlahy, WC + koupelna, okna, dveře, atd.). Zachované původní secesní prvky (kování dveří, oken, pískované skleněné výplně dveří). V koupelně a na WC dlažba s podlahovým vytápěním, v ostatních místnostech dubové parkety. V kuchyni jídelní kout, v koupelně vana. Z obývacího pokoje je výhled do klidné ulice, z ložnice a kuchyně do udržovaného a tichého vnitrobloku se vzrostlými stromy. Byt má vlastní plynový kotel pro teplou vodu a ústřední topení. Dům prošel v roce 2003 kompletní rekonstrukcí fasády a vnitřních prostor (omítky, odpady, stoupačky, TV rozvody). V blízkosti veškerá občanská vybavenost: obchody, restaurace, lékař, škola, školka, sportovní hala, sportoviště a dětské hřiště. Výborná dopravní dostupnost: metro, tram, bus, 10 minut pěšky od Václavského náměstí. Možnost odkoupení včetně nábytku z masivu, zhotoveného na míru (kompletní vybavení ložnice a kuchyně, vestavěná skříň v hale).

Beautiful spacious Vinohrady apartment 2 +1 + hall + 70 m2 house right at the entrance to the park Grébovka at the first floor of one of the most beautiful Art Nouveau houses in the popular residential location. Flat is after complete reconstruction (electricity, gas, water, heating, floors, toilet and bathroom, windows, doors, etc.). Surviving original Art Nouveau elements (fittings of doors, windows, sandblasted glass door panels). The bathroom and toilet tiles with underfloor heating in other rooms, oak floors. Dining area in the kitchen, bathtub in the bathroom. The living room is overlooking the quiet street, a bedroom and kitchen maintained quiet courtyard with mature trees. The apartment has its own gas boiler for hot water and central heating. The House passed complete reconstruction of the facade and interior (plaster, waste, pipes, TV distribution) in 2003. Close to all amenities: shops, restaurants, doctor, school, preschool, gym, athletic fields and playground. Excellent transport accessibility: metro, tram, bus, 10 minutes walk from Wenceslas Square. Including an option to purchase furniture from solid wood, made-to-measure (fully equipped kitchen and bedroom, built-in wardrobe in the hall).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu72882
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha70
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.