Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Puklice, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Puklice, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Puklice, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyPuklice - Studénky, Kraj Vysočina

Puklice - Studénky, Kraj Vysočina

Pronájem Chalupy Puklice - Studénky v oblasti Vysočina: 3 ložnice, celkem pro 1 až 10 osob.chalupa za týden: léto 22.000kč, zima 20.000kč. Potřebujete odjet na místo, kde se můžete naplno zrelaxovat? Hledáte prostory pro malý teambuilding nebo rodinnou dovolenou třeba i s přáteli mimo turistický ruch a shon velkoměsta? Pojeďte “do klidu”. Nabízíme k pronájmu zrekonstruovanou chalupu pro 8 lidí, kde lišky dávají dobrou noc. Kolem louky, les a cesta, která vybízí k procházce. Přilehlá vesnice Studénky je pár minut chůze.

V létě oceníte terasu s výhledem do zahrady, kde si můžete lehnout, dát si sklenku vína nebo kvalitního rumu z připraveného baru, který máte k dispozici dle ceníku, či kafíčko z kávovaru. Vše najdete v krásné cihlové společenské místnosti, která sousedí hned s terasou a je oddělená od obytné části. Můžete si k tomu připravit třeba něco dobrého na grilu a nebo to rozjet ve velkém, a rovnou rožnit celé prase, když to situace vyžádá. My vám jej zajistíme, naložíme i upečeme, abyste se nemuseli o nic starat. Výčepní zařízení také najdete zabudované ve společenské místnosti. Sud po domluvě zajistíme. V nabídce máme dle ceníku i vodní dýmku. V teplých dnech pro Vás máme přichystaný bazén a nově koupací vířívkový sud. A pro děti dětské pískoviště.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa na klidu
Ložnice3 ložnice
MěstoPuklice - Studénky
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 10 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénano
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.