Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyAlbrechtická, Most - Most II, Ústecký kraj

Albrechtická, Most - Most II, Ústecký krajMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena1 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 998 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji světlou a čistou bytovou jednotku 3+1 (68,8m2) se zasklenou lodžií (8m2) v klidné a vyhledávané lokalitě městské části Most v ulici Albrechtická.

Bytová jednotka se nachází v sedmém patře velice slušného a klidného revitalizovaného panelového domu. Je tvořena obývacím pokojem spojeným s kuchyňským koutem, ložnicí, pokojem, předsíní a koupelnou s WC.

V nedávné době prošla velice zdařilou rekonstrukcí - zděné jádro, nové rozvody vody a elektřiny. V koupelně je tak nyní prostorný, zděný sprchový kout a toaleta. V pokojích byly instalovány prostorné vestavěné skříně. Byt je v udržovaném stavu a prodává se včetně vnitřního vybavení na fotkách (vyjma pračky v koupelně). V ceně je tak moderní kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči v nerezovém provedení (digestoř, trouba, mikrovlnka), dále varná deska, samostatně stojící kombinovaná lednička s mrazákem, jídelní stůl se židlemi v jídelní části, kožená sedací souprava, konferenční stolek s koberečkem a stolek pod televizor v obývacím pokoji, skříňky, botník, zrcadlo a věšák v předsíni, komoda s manželskou postelí v ložnici a psací stůl v pokoji.

K bytu náleží také prostorný sklep. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost (MHD, obchod, restaurace v docházkové vzdálenosti) vybavení, dostatek zeleně, klidné a bezpečné bydlení. Vytápění je dálkové ústřední., v domě je výtah, parkování je možné před domem nebo na prostorném přilehlém parkovišti. Bytová jednotka je vhodná jak pro pár tak rodinu s dětmi.

V bytě je aktuálně velice solidní platící podnájemník s platnou podnájemní smlouvou do konce května příštího roku (podnájemné 10.000,- + záloha na energie 4.000,- Kč). Byt je ve správě SBD Krušnohor s velice nízkými náklady na bydlení (aktuální předpis fixních nákladů činí 1.981,- Kč + zálohy na vytápění, vodu a elektriku). Byt je vhodný jak pro bydlení bez nutnosti větších investic, tak i jako ideální investiční příležitost.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu730805
Dispozice3+kk
Dostupné od22. 8. 2022
Podlaží7
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
Lodžie
MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDZdeňka Štěpánka
🚶 462 m (6 min)
PoštaMost 11
🚶 666 m (8 min)
Obchod
🚶 777 m (9 min)
BankaKB, a.s.
🚘 1 249 m (3 min)
RestauracePohoda
🚶 622 m (7 min)
LékárnaDr. Max
🚶 807 m (10 min)
Škola15. základní škola
🚶 442 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Albrechtická
🚶 525 m (6 min)
SportovištěTornádo sport
🚘 1 984 m (6 min)
Hřiště
🚘 1 610 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.