Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyKyjovská, Praha - Krč

Kyjovská, Praha - Krč
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu nadstandardní bydlení v 3+KK řadového domu v klidném oploceném obytném areálu (2 minuty od autobusové zastávky, autobusem 7 minut na stanici metra Kačerov). K bytu o 100 m2 (obývák propojený s kuchyňským koutem, 2 neprůchozí ložnice, komora (která má okno a mohla by být i pracovnou), hala, koupelna, WC, lodžie - celý byt právě renovován) je k dispozici vyhrazené parkovací stání a úložný prostor ve sklepě. Alarm, ADSL modem (telefon/internet), rozvod televizní antény a počítačové sítě ve všech pokojích, UPC satelitní anténa v obýváku, videozvonek. Prosím o přímé zájemce, kteří jsou nekuřáci a akceptují bydlení bez domácích zvířat. Kontaktujte mne na kunstova@vse.cz nebo na telefonu 602858520. K nastěhování ihned.

I offer for long-term rent luxury living in 3 three-room apartment. The house is in fenced and quiet residential compound (2 minutes from the bus stop, 7 minutes by bus to the metro station Kačerov). The apartment of 100 m2 (living room, connected with kitchen, 2 bedrooms, pantry, hall, bathroom, WC, balcony – all apartment just renovated) has also a reserved parking space and storage space in the basement. Alarm, ADSL modem (phone / internet), TV antenna and computer network in all rooms, UPC satellite dish in the living room, video-bell. If you are interested in this apartment and if you are non-smokers without pets, contact me at kunstova@vse.cz or call 602858520. The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7372
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.