Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyValečovská, Praha - Prosek

Rezervováno
Valečovská, Praha - ProsekČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu částečně vybavený pěkný slunečný byt o rozloze 33 m2 s terasou (12 m2) v přízemí novostavby. Francouzské okno (předokenní žaluzie) s terasou jsou orientovány na jih. Díky poloze domu se jedná o velice tichý byt, což je ještě podpořeno zvukovou izolací stěn. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se sklokeramickou deskou, ledničkou a mikrovlnkou. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, záchodem. Součástí bytu je samostatná šatna se skříněmi. K dispozici je internet a přípojka na společnou anténu/satelit, topení je ústřední. Parkování u domu.

Byt má výbornou dopravní dostupnost. V blízkosti domu se nachází zastávka Starý Prosek (linka 151 a 295 – směr Prosek nebo Střížkov, Bulovka), případně 10min chůze metro Prosek, 5min. chůze zastávka Madlina (201 - 10min. Holešovice) a zastávka Kelerka (5min. Palmovka).

Preferuji dlouhodobý pronájem. Ne zvířata. K pronájmu od začátku dubna. Kauce 11 000 Kč. Realitní kanceláře nevolat.

We offer for rent a partly furnished apartment 1 + kk (33 m2), new building, 1.floor, balcony (12 m2) in Prague 9 – Prosek. Balcony and window are south oriented. Flat is in quiet street with soundproofing. Flat is equipped with the kitchen including - ceramic hob, fridge. Flat has an central heating system, TV and internet. Parking is in front of the house.

Flat has a good accessibility by public transport: bus station Starý Prosek, line 151 and 295 to metro station Prosek 2 min. or 10 min. to walk. No pets.

Available since big. April.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu73767
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha33
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.