Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 115 m² bez realitkyProsečné - Prosečné, Královéhradecký kraj

Prosečné - Prosečné, Královéhradecký krajMHD 3 minuty pěšky • Parkování
Cena2 200 000 KčUšetříte 100 000 Kč2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům (číslo popisné) o dispozici 3+kk, podlahová plocha 115 m2, včetně rovinatého slunného pozemku o celkové výměře 944 m2.

Nemovitost je umístěna na velmi poklidném okraji obce s minimálním provozem v slepé ulici, v Podkrkonoší přibližně deset kilometrů od města Vrchlabí.

V přízemí domu se nachází vstupní chodba – veranda, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a krbem, oddělené WC + koupelna a dva samostatné neprůchozí pokoje. Příprava schodů na půdu do prvního patra, které po stavebních úpravách může tvořit další velkou obytnou část domu (případně samostatný byt s vlastním vchodem). Původní zachovalé (zdravé) dřevěné trámy a pískovcové kvádry. Dům není podsklepen.

Přívod elektřiny a plynu k domu, rozvody elektřiny původní. Studna kopaná s dostatkem vody, dům bez rozvodů vody, tepla a odpadů, septik, střecha plechová.

Samotný dům je určen ke kompletní rekonstrukci - možnost zřízení dvou samostatných bytových jednotek (lze též pořídit za účelem rekreace - pronájem). Dům je zapotřebí vyklidit, je v původním stavu po započaté svépomocné rekonstrukci. Pokud chcete realizovat dle svých představ, je tato nabídka určena právě pro vás.

Parkování na vlastním pozemku, ze kterého vedou kamenné schody přímo do říčky Malé Labe.

Na nemovitost nejsou vedená žádná věcná břemena ani jiné zástavy.

Kompletní občanská vybavenost v přímém dosahu – místní obchod, mateřská školka i hospoda. Pohodlné vlakové i autobusové spojení je samozřejmostí. Prosečné je ideálním místem pro strávení dovolené v krásném a klidném prostředí v těsné blízkosti Krkonoš. Pobytu lze využít ke sportovním činnostem, jako je rybolov, turistika, golf ( Golf Country Club) a provozování zimních sportů. V těsné blízkosti se nachází Koupaliště Hostinné či autokemp Pohádkový Mlýn a nespočet dalších atraktivních míst.

Obec má v současné době 550 stálých obyvatel.

Pro více informací a prohlídku jsem vám k dispozici-cena k jednání.

Žádám RK NEVOLAT, čas je drahý tak prosím respektujte mé požadavky. Věřím, že vše zvládnu sám a pokud budu něco potřebovat umím si to zařídit.

Děkuji za pochopení.

I am offering for sale a family house (reference number) with 3+kk available, floor area 115 m2, including a flat sunny plot with a total area of ​​944 m2.

The property is located on a very quiet edge of the village with minimal traffic in Podkrkonoší, approximately ten kilometers from the town of Vrchlabí.

On the ground floor of the house there is an entrance hall a spacious living room with a kitchenette and a fireplace, a separate toilet + bathroom and two separate bedrooms. Preparation of stairs to the attic to the first floor, which after structural modifications can form another large residential part of the house (or a separate apartment with its own entrance). Original preserved (healthy) wooden beams and sandstone blocks. The house does not have a basement.

Electricity and gas supply to the house, original electricity distribution. A dug well with enough water, a house without water, heat and waste distribution, a septic tank, a tin roof.

The house itself is intended for complete reconstruction - the possibility of establishing two separate housing units (can also be purchased for the purpose of recreation - rental). The house needs to be cleared, it is in original state after the self-help reconstruction started. If you want to realize your ideas, this offer is just for you.

Parking on your own property, from which stone steps lead directly to the Malá Labe river.

There are no encumbrances or other liens on the property.

Complete civic amenities within easy reach - local shop, kindergarten and pub. Convenient train and bus connections are a matter of course. Prosečné is an ideal place to spend your vacation in a beautiful and peaceful environment in close proximity to the Krkonoše Mountains. The stay can be used for sports activities such as fishing, hiking, golf (Golf Country Club) and winter sports. In the immediate vicinity is the Hostinné swimming pool or the Pohádkový Mlýn car camp and countless other attractive places.

The village currently has 550 permanent residents.

I am available for more information and a tour.

I ask real estate agency NOT TO CALL, time is precious so please respect my requests. I believe that I can handle everything myself and if I need something I can arrange it.

Thank you for understanding.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu740642
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2024
StavK demolici
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha115
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku944
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDProsečné, kulturní dům
🚶 271 m (3 min)
PoštaProsečné
🚘 1 029 m (1 min)
ObchodCOOP
🚘 2 667 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 780 m (4 min)
RestauraceMáj
🚘 3 239 m (6 min)
LékárnaLékárna Rosa
🚘 2 727 m (5 min)
Škola
🚘 10 366 m (14 min)
Mateřská škola
🚘 3 041 m (5 min)
Sportoviště
🚘 3 053 m (5 min)
Hřiště
🚘 2 040 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.