Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyLihovarská, Praha - Libeň

Lihovarská, Praha - LibeňMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Sklep 1 m²
Cena5 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 749 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásně světlý byt ve stále se rozvíjející lokalitě Praha-Libeň, 2 minuty od tram. zastávky Ocelářská / Divadlo Gong / Balabenka, 5 min od metra B Českomoravská, 15 min MHD do centra. Kompletní občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, SŠ, nákupní centrum Galerie Harfa v docházkové vzdálenosti). V okolí je rovněž dostatek hřišť a zeleně (park Podviní a oblíbená cyklostezka vedoucí okolo Rokytky dále do Hloubětína).

Byt 2+1 o výměře 50,30 m2 se nachází v ulici Lihovarská ve třetím nadzemním podlaží zatepleného cihlového domu s výtahem. Dům je dobře udržovaný, SVJ bezproblémové. Větší pokoj (20 m2) orientován do ulice, kuchyně (8,4 m2) a menší pokoj (14 m2) do klidného zeleného vnitrobloku. Součástí sklep 1,2 m2.

Okna plastová s izolačním dvojsklem, jinak je byt určen ke kompletní rekonstrukci - výhodou pro ty, kdo preferují zařídit si byt podle sebe.

Byt je momentálně pronajímán na smlouvu s dvouměsíční výpovědní dobou.

We offer for sale a beautifully bright apartment in the upcoming neighborhood of Prague-Libeň, 2 minutes from the tram stops Ocelářská / Divadlo Gong / Balabenka, 5 min from metro B Českomoravská, 15 min by public transport to the center. Complete civic amenities (kindergarten, elementary school, high school, Galerie Harfa shopping center within walking distance). There are also plenty of playgrounds and greenery in the vicinity (Podviní Park and a popular cycle path leading around Rokytka to Hloubětín).

The 2+1 apartment with a total of ​​50.30 m2 + 1.2 m2 cellar is located in Lihovarská street on the third floor of an insulated brick building with an elevator. The house is well maintained, owners' association problem-free. Bedroom (20 m2) oriented to the street, kitchen (8.4 m2) and living room (14 m2) to a quiet green courtyard.

Plastic windows with insulating double-glazed windows, otherwise the apartment is intended for complete reconstruction - an advantage for those who prefer to renovate the apartment according to their own taste.

The apartment is currently rented on a contract with a two-month notice period.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu744851
Dispozice2+1
Dostupné od1. 2. 2023
Podlaží3
PENBC - Úsporná
Užitná plocha52
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 1 m²
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDOcelářská
🚶 241 m (3 min)
PoštaPraha 8
🚶 764 m (9 min)
Obchod
🚶 130 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 252 m (3 min)
RestauraceTaste of India
🚶 124 m (1 min)
LékárnaCithara
🚶 468 m (6 min)
ŠkolaZŠ Na Balabence
🚶 286 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 637 m (8 min)
SportovištěArena Sparta
🚶 543 m (7 min)
Hřiště
🚶 234 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.