Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyLucemburská, Praha - Žižkov

Lucemburská, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Sklep 2 m²
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 807 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prostorný a světlý byt 2+kk, 48,5 m². Byt se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu (okna 2,5 m nad zemí) v Lucemburské ulici na Praze 3. Orientace oken je na východ do vnitrobloku a na západ směrem do Sudoměřské ulice, která je velmi klidná. V lokalitě je plná občanská vybavenost a velmi dobrá dopravní obslužnost: metro A Flora, zastávka autobusů i zastávka tramvají do 2 minut chůze, zastávka tramvají na Olšanském náměstí do 5 minut chůze.

Byt má 2 neprůchozí pokoje, je částečně zrekonstruovaný. V bytě jsou nová dřevěná špaletová okna, bezpečnostní dveře. K ohřevu vody a vytápění slouží plynový kotel se zásobníkem na teplou vodu a vlastní rozvody topení. K bytu patří komora a sklepní kóje. Byt zatím nemá zpracovaný průkaz energetické náročnosti budovy (PENB), je v přípravě. V domě jsou nízké poplatky za provoz domu, dům je řádně udržován.

We offer to sell a spacious and bright apartment 2 + kk, 48,5 m². The apartment is located on the elevated ground floor of a brick building (windows 2.5 m above the ground) in Lucemburská street in Prague 3. The orientation of the windows is to the east towards the courtyard and to the west towards Sudoměřská street, which is very quiet. The location is full of civic amenities and very good transport links: metro A Flora, bus stop and tram stop within 2 minutes walk, tram stop on Olšanské náměstí within 5 minutes walk.

The apartment has 2 separate rooms, it is partially renovated. The apartment has new wooden windows, security doors. For water heating and heating there is a gas boiler with hot water tank and own heating pipes. The apartment has a storage room and a cellar. The apartment has not yet processed the energy performance certificate of the building (PENB), it is in preparation. The house has low service charges, the house is properly maintained.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu745283
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 10. 2022
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha48
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 228 m (3 min)
PoštaPraha 31
🚶 555 m (7 min)
Obchod
🚶 54 m (1 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 387 m (5 min)
RestauraceThe Farmer's Market
🚶 80 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 339 m (4 min)
ŠkolaБэби-клуб
🚶 468 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 375 m (4 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚶 664 m (8 min)
HřištěDětský koutek
🚶 135 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.