Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkySýpka, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Sýpka, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 3 m² • Sklep 6 m²
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Pro pronájem bytu 2kk v centru Brna po celkové rekonstrukci se hledá první nájemník. Byt se nachází v klidné ulici, minutu chůze od zastávky tramvaje.

Byt má velkou předsíň, oddělenou koupelnu se sprchovým koutem a záchod. Ložnice a obývací pokoj s kuchyní jsou odděleny předsíní. Ložnice má oddělené prostory pro šatnu, pracovnu s výhledem do zahrady a malý kumbálek. Z ložnice je přístup na balkon, který má také výhled do zahrady.

Obývací pokoj s kuchyní má okna do ulice. Kuchyně je plně vybavená - myčka, lednice s mrazákem, indukční deska, digestoř, trouba, mikrovlnka. Všechny spotřebiče jsou zcela nové. Kuchyně má ostrůvek, který slouží i jako jídelní stůl. Byt má přístup na velkou společnou zahradu a patří k němu i sklep. Parkování je možné přímo před domem nebo ve vedlejší ulici. Topení i kotel jsou na plyn, ale vzhledem k umístění a zateplení bytu stačí málo k vytopení.

Byt se pronajímá jako částečně vybavený. Elektřina a plyn se převádí na nájemce. Administrativní poplatek za zpracování smlouvy a přepis energií 5000,-.

Byt je vhodný pro pár bez zvířat.

Rent of a luxury 2-bedroom apartment in the center of Brno after complete reconstruction. The apartment is located in a quiet street, a minute's walk from the tram stop.

The apartment has a large hall, separate bathroom with shower and toilet. The bedroom and the living room with the kitchen are separated by an anteroom. The bedroom has separate areas for a dressing room, a study with a view of the garden and a small storage room. From the bedroom there is access to the balcony, which also has a view of the garden.

The living room with the kitchen has windows to the street. The kitchen is fully equipped - dishwasher, fridge with freezer, induction hob, hood, oven, microwave. All appliances are brand new. The kitchen has an island that also serves as a dining table. The apartment has access to a large common garden and a cellar is also part of it. Parking is possible directly in front of the house or in the side street. The heating and the boiler are gas-fired, but due to the location and insulation of the apartment, only a little is enough for heating.

The apartment is rented unfurnished, except for the kitchen.

The apartment is suitable for a couple without animals.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu752619
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2023
Podlaží2
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDJugoslávská
🚶 194 m (2 min)
PoštaBrno 13
🚶 747 m (9 min)
ObchodMasová bedýnka
🚶 192 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 644 m (8 min)
RestauraceSport Balkán
🚶 379 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 320 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Merhautova 37
🚶 182 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Merhautova 37
🚶 131 m (2 min)
SportovištěStudio Bianca - Sporty Education Center
🚶 320 m (4 min)
Hřiště
🚶 537 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.