Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyStudentská, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj

Studentská, Plzeň - Bolevec, Plzeňský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 5 m² • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Pronajmu nový slunný byt 2+kk (50 m2) v klidné a žádané lokalitě v Studentské ulici na Lochotíně. Jsem přímý majitel, čili neplatíte žádnou provizi realitní kanceláři.

Byt se nachází v posledním pátém patře bezbariérového domu, čili vás nebudou rušit sousedi nad vámi. Součástí bytu je balkón, sklepní kóje a parkovací stání (v ceně nájmu). Druhé je možno pronajmout za 1.000 Kč / měsíc. K nastěhování je možný od 1. 1. 2023.

Součástí bytu je úplně nová kuchyňská linka vybavená kvalitními značkovými spotřebiči (deska, trouba, myčka, lednice). V koupelně se nachází vana, topné těleso, umyvadlo se zrcadlem a příprava na pračku a sušičku. Toaleta je samostatná, vybavena malým umyvadlem. Celý byt je proveden ve vyšším standardu, což deklarují kvalitní keramické obklady a vinylové podlahy. V bytě je příprava na TV (v obýváku i ložnici) a všude je také rozveden internet PilsFree (1 Gbit / 300 Kč měsíčně).

V blízkosti domu se nachází les (s dominantní rozhlednou Krkavec) či nedaleké Košutecké jezírko. Veškerá občanská vybavenost jako je hypermarket Globus a mnoho dalších supermarketů v docházkové vzdálenosti. V cca 50 m vzdáleném obchodním středisku Remus je lékařská péče, obchod s potravinami atd. Rovněž v blízkém okolí je i školka a škola. Kousek od domu je pak autobusová zastávka, 5 min chůzí dojdete na tramvajovou zastávku č. 4, ze které se za 10 min. dostanete do centra Plzně.

Cena pronájmu je 14.500 Kč / měsíc + zálohy na služby ve výši cca 3.000 Kč (bez ohledu počtu osob) + elektřina dle reálné spotřeby - cca 1.000 Kč. Energetický průkaz je třídy B – velmi úsporná. Požadujeme vratnou kauci ve výši 3x měsíčního nájmu. Rád Vás přivítám na osobní prohlídce, pište a volejte i o víkendu.

I rent a new sunny apartment 2 + kk (50 m2) in a quiet and desirable location in Studentská street in Lochotín. I am the direct owner, so you do not pay any commission to the real estate agency.

The apartment is located on the last fifth floor of a barrier-free building, so you will not be disturbed by the neighbors above you. The apartment has a balcony, a cellar and a parking space (included in the rent). The second one can be rented for 1.000 CZK / month. Move-in is possible from January 1, 2023.

The apartment includes a brand new kitchen equipped with quality branded appliances (hob, oven, dishwasher, fridge). The bathroom has a bathtub, heating, sink with mirror and preparation for washing machine and dryer. The toilet is separate, equipped with a small sink. The whole apartment is made to a higher standard, which is declared by quality ceramic tiles and vinyl flooring. The apartment is prepared for TV (in the living room and bedroom) and PilsFree internet is also distributed everywhere (1 Gbit / 300 CZK per month).

Near the house there is a forest (with the dominant Krkavec lookout tower) or the nearby Košutecké lake. All amenities such as the Globus hypermarket and many other supermarkets within walking distance. There is a medical care, grocery store, etc. in the Remus shopping centre about 50 m away. There is also a kindergarten and school in the vicinity. A short walk from the house there is a bus stop, 5 min walk to tram stop No. 4, from which you can get to the center of Pilsen in 10 min.

The rental price is 14.500 CZK / month + utility deposits of about 3.000 CZK (regardless of the number of people) + electricity according to real consumption - about 1.000 CZK. Energy certificate is class B - very economical. We require a refundable deposit of 3x the monthly rent. I would be happy to welcome you for a personal inspection, write and call even on weekends.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu753185
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2023
Podlaží5
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 5 m²
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDŽlutická
🚶 260 m (3 min)
PoštaPlzeň 23
🚘 1 731 m (3 min)
ObchodLidl
🚶 593 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 692 m (8 min)
Restaurace
🚶 584 m (7 min)
LékárnaRemus
🚶 208 m (2 min)
Škola4. ZŠ
🚶 536 m (6 min)
Mateřská škola7. MŠ Plzeň
🚶 756 m (9 min)
SportovištěBazén Lochotín
🚘 1 459 m (4 min)
Hřiště
🚶 408 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.