Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyLumírova, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Lumírova, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 2 m² • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


V bytě je nově položená podlaha a udělaná kuchyň, včetně vnitřních dveří do hlavního pokoje. Součástí jsou také nové venkovní bezpečnostní dveře a zrekonstruovaná koupelna se záchodem.

Byt se nachází ve 14. patře, tedy posledním, a na patře je pouze s jednou další jednotkou. Výtah vede do 13. patra a poslední patro je tedy potřeba vyjít po schodech. Součástí vybavení bytu je také klimatizace a balkon.

Dům je kompletně zrevitalizovaný a k bytu patří také jedna kompletně uzavřená sklepní kóje — samostatná místnost s plnými dveřmi.

V blízkosti bytu je zastávka MHD i dostupné parkoviště, nedaleko pak také restaurace, obchody a další služby.

Co se týče spotřebičů, aktuálně je v bytě sporák, nová lednice a pračka (oba spotřebiče pořízeny v polovině roku 2023). Jak lze vidět na fotkách, součástí vybavení je i postel, skříň a jídelní stůl s židlí.

The apartment has a newly laid floor and a renovated kitchen, including new internal door leading to the main room. Also included is a new exterior security door and a renovated bathroom with toilet.

The apartment is located on the 14th floor, the last one, and there is only one other unit on the floor. The elevator goes to the 13th floor, so you have to climb the stairs to the last floor to get there. The apartment is also equipped with air conditioning unit and a balcony.

The house is completely revitalized and the apartment also includes one completely closed basement cubicle - a separate room with a full door.

There is a public transport stop and an available parking lot near the apartment, as well as restaurants, shops and other services nearby.

As for appliances, the apartment currently has a stove and is therefore only partially equipped. I don't have a problem with having more equipment and possibly buying additional appliances, but it would then result in a higher rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu753672
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 5. 2023
Podlaží14
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha28
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 4 m²
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni
Balkón 2 m²
Parkování
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 294 m (4 min)
PoštaOstrava 47
🚶 241 m (3 min)
Obchod
🚶 229 m (3 min)
BankaFio banka Ostrava Zábřeh
🚘 2 766 m (5 min)
Restaurace
🚘 1 084 m (2 min)
LékárnaLékárna Terapeut
🚶 191 m (2 min)
ŠkolaZŠ 29. dubna
🚶 603 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola - Šeříkova
🚶 435 m (5 min)
SportovištěSportovní areál Bělský les
🚘 6 015 m (12 min)
Hřiště
🚶 245 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.