Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 151 m² bez realitkyBarunčina, Praha - Modřany

Barunčina, Praha - ModřanyMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž • Balkón 4 m² • Sklep 7 m²
Cena21 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 89 908 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji hezký a prostorný rodinný dům ve velice žádané čtvrti Prahy 4 – Modřany, v klidné zástavbě rodinných domů a vilek. Dům byl postaven na konci třicátých let dvacátého století. Je napojen na elektřinu, vodu, kanalizaci a plyn. Prošel částečnou rekonstrukcí a byla vyměněna střecha. Nemovitost je nicméně doporučena k částečné renovaci dle současných standardů. Dům je po úpravách vhodný pro klidné rodinné bydlení i více generací, nebo jako sídlo společnosti.

Dům je v současné době koncipován jako vícegenerační, o celkové ploše 151 m². V přízemí (90 m²) se nachází vstupní hala, 2 pokoje, kuchyň, koupelna s vanou a toaleta. Pro chvíle pohody je k dispozici vnitřní bazén a sauna. První patro (61 m²) tvoří 2 pokoje, kuchyň, průchozí koupelna a toaleta. Balkón, orientovaný do ulice, nabízí krásný výhled, stejně jako celé horní patro.

Podkroví s dostatečně vysokým stropem nabízí prostor pro další vestavbu.

Rovinatý pozemek obdélníkového tvaru o velikosti 714 m², z toho zastavěná plocha a nádvoří je 133 m² a garáž 40 m². Součástí prodeje je i samostatná zděná dvougaráž, nacházející se v zadní části pozemku, přístupná přímým vjezdem z nefrekventované ulice.

Díky svému atraktivnímu umístění nabízí dům dostatek soukromí a zároveň příjemné posezení na udržované zahradě. Celý pozemek se vzrostlými ovocnými stromy, okrasnými dřevinami a skalkou nabízí dostatek místa k relaxaci a zároveň k pěstování květin či zeleniny ve skleníku.

Lokalita Modřan je velmi vyhledávaným a oblíbeným místem i díky své občanské vybavenosti (škola, školka, dětská hřiště, lékaři, obchody). Rozsáhlé možnosti turistiky, cykloturistiky a dalších sportovních aktivit (fotbalový a tenisový klub, golf, sportovní hala, koupaliště, řeka Vltava). V docházkové vzdálenosti se nachází lesopark Hodkovičky či Modřanská rokle.

Barunčina ulice je adresa vhodná také pro rodiny s dětmi, kteří hledají dům v klidné a bezpečné zástavbě starých Modřan.

We offer for sale a nice and spacious family house in the very desirable district of Prague 4 - Modřany, in a quiet area of family houses and villas. The house was built at the end of the thirties of the twentieth century. It is connected to electricity, water, sewage and gas. It underwent a partial renovation and the roof was replaced. However, the property is recommended for partial renovation according to current standards. After modifications, the house is suitable for quiet family living for several generations, or as a company headquarters.

The house is currently designed as multi-generational, with a total area of 151 m². On the ground floor (90 m²) there is an entrance hall, 2 rooms, a kitchen, a bathroom with a bathtub and a toilet. An indoor pool and sauna are available for moments of relaxation. The first floor (61 m²) consists of 2 rooms, a kitchen, a walk-through bathroom and a toilet. The balcony, facing the street, offers a beautiful view, as does the entire upper floor.

An attic with a sufficiently high ceiling offers space for additional construction.

A flat, rectangular plot of 714 m², of which the built-up area and courtyard is 133 m² and the garage is 40 m². The sale also includes a separate brick double garage, located at the back of the property, accessible by a direct entrance from a busy street.

Thanks to its attractive location, the house offers plenty of privacy and at the same time pleasant sitting in the well-kept garden. The entire plot with mature fruit trees, ornamental plants and a rock garden offers enough space to relax and at the same time to grow flowers or vegetables in the greenhouse.

The location of Modřan is a very sought-after and popular place thanks to its civic amenities (school, kindergarten, playgrounds, doctors, shops). Extensive possibilities for hiking, cycling and other sports activities (soccer and tennis club, golf, sports hall, swimming pool, Vltava river). Hodkovičky forest park and Modřanská rokle are within walking distance.

Barunčina Street is also an address suitable for families with children who are looking for a house in a quiet and safe area of old Modřany.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu755875
Dispozice5+kk
Dostupné od7. 7. 2023
StavDobrý
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha151
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku714
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 4 m²
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Sklep 7 m²
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDTyršova čtvrť
🚶 291 m (3 min)
PoštaPraha 412
🚘 1 553 m (4 min)
ObchodKaufland
🚘 1 154 m (4 min)
BankaČSOB
🚘 1 324 m (4 min)
RestauraceBerounka
🚶 229 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 566 m (5 min)
ŠkolaRakouské gymnázium v Praze
🚘 1 308 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Lahůdka
🚘 1 519 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 989 m (7 min)
Hřiště
🚘 1 085 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.