Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Garsoniéra • 25 m² bez realitkyHalasovo náměstí , Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Halasovo náměstí , Brno - Lesná, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 600 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 1+kk v OV v Brně na Lesné, Halasovo Náměstí. Celková plocha 25m2. 8. patro / 11.. Sklep na patře 2m2. Byt po rekonstrukci. Nová koupelna včetně vedení a odpadů. Nová kuchyňská linka s lednicí a mrazákem a trouba . V chodbě vestavěné skříně. Nové plastové okno se žaluziemi, krásný výhled. Podlaha v pokoji parketová. V chodbě nová dlažba, . Cena včetně inkasa 6500,-. Kauce jeden nájem, bez provize!

We offer for rent apartment 1 + kk in private ownership in Brno on the forest, Halasovo Square. The total area of ​​25 square meters. 8th floor / 11th. Cellar 2 square meters per floor. Apartment after renovation. New bathroom including a waste management. New kitchen with fridge freezer and oven. In the hallway cupboards. New plastic window blinds, beautiful view. Parquet floor in the room. The new corridor tiles. Price includes collection 6500, -. A rent deposit, no commission!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu75599
DispoziceGarsoniéra
Podlaží8
Plocha25
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.