Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 96 m² bez realitkyChlabalova, Praha - Stodůlky

Chlabalova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Slunný a prostorný byt se nachází ve 3. patře udržovaného nízkého panelového domu v klidné lokalitě mezi vilkami starých Stodůlek s dalekým výhledem na centrální park. V dochozí vzdálenosti metro Luka nebo Stodůlky (případně 1 stanici busem). Veškerá občanská vybavenost v okolí. Možno pronajmout i garáž (18m2) v domě. Byt je v dobrém udržovaném stavu po částečné rekonstrukci a celkové repasi. Na podlahách plovoucí podlahy, koberce, PVC. Kvalitní plastová okna ve všech místnostech. Kuchyň vabavena kuchyňskou linkou se sporákem. S bytem sousedí velká (4m2) komora, sklep (1,5 m2) v suterénu. Oddělené WC od koupelny a zvláštní prádelna pro umístění pračky, kterou je možné předělat na WC. Vestavné skříně v chodbě a kuchyni. Instalovaná přípojka UPC pro internet a kabelovou televizi i společná anténa. Měřiče na vodu i teplo. Poplatky pro 4 os. cca 6000 kč/měs. Byt je vhodný pro rodinu i pro spolubydlení více osob. Po dohodě je možné doplnit některé zařízení bytu a nábytek. Volné ihned. Preferujeme dlouhodobé pronájmy. Pronájem přímo od majitele, bez RK, neplatíte provizi! Realitní makléři nevolat!

Sunny simple 4 bedroom flat in quiet location in the walking distance from undergound station Luka or Stodůlky (yellow line B) located next to the park.

The flat is well maintained and refurbished. A lot of store spaces. Garage available upon request in the same house. Phone line, internet and cable TV available.

Kitchen with gas stove. The flat can be partially equipped by used furniture if needed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu75800
Dispozice4+kk
Podlaží3
Plocha96
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.