Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyJečná, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Ječná, Brno - Řečkovice, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 2 m² • Lodžie 3 m²
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízíme k pronájmu rekonstruovaný byt 2+1 s lodžií a sklepem v cihlovém domě na ulici Ječná v Brně - Řečkovicích. Orientace bytu je na jihozápad. Vstupními dveřmi vejdeme do prostorné chodby s vinylovou podlahou. Z chodby jsou vstupy na samostatnou toaletu, do koupelny s vanou, kuchyně a dále jsou z chodby vstupy do dvou samostatných neprůchozích pokojů.

Kuchyně (asi 7,5m2) s vinylovou podlahou je vybavena novou kuchyňskou linkou s plynovým sporákem a elektrickou troubou, zděnou spižírnou, průtokovým elektrickým bojlerem. Rozměry pokojů jsou cca 19 m2 a 13 m2. Větší pokoj má vstup na lodžii s krásným výhledem na Medlánecké kopce. Okna jsou plastová, v pokojích parkety. V koupelně je vana a umyvadlo. Na zajištění pračky, ledničky, digestoře a dalšího nábytku se lze domluvit.

Byt se nachází v prvním patře bytového domu s výtahem. V okolí je zeleň, dětské hřiště, relaxační zóna pro obyvatele. Okolí je klidné, se skvělou občanskou vybaveností včetně bazénu, obchodu s potravinami (večerka), školami i školkami. V suterénu bytu jsou sklepy, prádelna a kolárna.

Vzdálenost na zastávku tramvaje č. 1 je 500m (na Moravské náměstí za 15 minut). Zastávka autobusu Olšanského (č.41, 65, 71) je vzdálena 130m.

Připojení k internetu je možné přes telefonní linku.

Byt není určen pro kuřáky.

Kauce ve výši 18.000. Měsíční zálohy na energie 6 000 Kč.

Email: petrvas.km@seznam.cz

We offer for rent a renovated 2+1 apartment with a loggia and a cellar in a brick building on Ječná Street in Brno - Řečkovice. The orientation of the apartment is southwest. Through the front door we enter a spacious hallway with a vinyl floor. From the corridor there are entrances to a separate toilet, a bathroom, a kitchen and two separate non-passable rooms.

The kitchen (about 8.5 m2) with vinyl flooring is equipped with a new kitchen unit with a gas stove and electric oven, a brick pantry, and a flow-through electric boiler. The dimensions of the rooms are approx. 18.5 m2 and 15.5 m2. The larger room has access to the loggia with a beautiful view of the hilly landscape. The windows are plastic, there are parquet floors in the rooms. The bathroom has a bathtub and a sink. Arrangements can be made to provide a washing machine, refrigerator, hood and other furniture.

The apartment is located on the first floor of an apartment building with an elevator. There is greenery, a children's playground, and a relaxation zone for residents in the area. The neighborhood is quiet, with great civic amenities including a swimming pool, grocery store (convenience store), schools and kindergartens. In the basement of the apartment building there are cellars, a laundry room and a bike room.

Distance to tram stop No. 1 is 500m (to Moravské náměstí in 15 minutes). The Olšanského bus stop (No. 41, 65, 71) is 130m away.

Internet connection is possible via a telephone line.

The apartment is not intended for smokers. Deposit in the amount of 18,000. Monthly energy deposits of CZK 6,000.

Email: petrvas.km@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu759974
Dispozice2+1
Dostupné od11. 1. 2023
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 3 m²
Výtah
Sklep 2 m²
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOlšanského
🚶 104 m (1 min)
PoštaBrno 21
🚶 731 m (9 min)
ObchodSteinhauser
🚶 455 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 736 m (9 min)
RestauraceGastro U Moniky
🚶 347 m (4 min)
LékárnaLékárna Benu
🚶 452 m (5 min)
ŠkolaGymnázium Brno-Řečkovice
🚶 482 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 575 m (7 min)
SportovištěOrelské cvičiště
🚶 354 m (4 min)
Hřiště
🚶 308 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.