Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 49 m² bez realitkySokolovská, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský kraj

Prověřená nemovitost
Sokolovská, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 1,5 m²
Cena4 180 000 KčUšetříte 100 000 Kč4 280 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 727 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Tento útulný byt se skládá ze vstupní chodby, koupelny s WC, ložnice a kuchyně spojené s obývacím pokojem a komorou/kumbálem. Součástí kuchyně je kuchyňská linka s indukční deskou, digestoří, myčkou na nádobí, skladovacími skříněmi a barem s policemi. Koupelna je vybavena umyvadlem, vanou, bojlerem a WC. K bytu náleží také sklepní kóje o rozloze cca 1,5 m2. Byt prodávám částečně vybaven, konkrétní vybavení dle individuální dohody.

Byt je vhodný pro jednotlivce, mladý pár, popř. rodinu s jedním dítětem. Dům i byt je vytápěn elektrickými přímotopy. Byt má samostatný vodoměr i elektroměr. Poplatky jsou dle evidenčního listu 1 650 Kč měsíčně + energie. Byt byl pořízen na hypotéku a součástí prodeje bude její splacení.

Dům byl postaven v 70. letech a v roce 2011 prošel kompletní rekonstrukcí. Od minulého roku má dům novou fasádu. Vstup je možný na klíč i pomocí čipu. Dům je v rámci společných prostor vybaven bezbariérovým vstupem, dvěma výtahy, kočárkárnou a kolárnou. Energetický štítek budovy je vyhodnocen hodnotou C-

Parkoviště, autobusová zastávka a několik obchodů jsou hned u domu. V pěší vzdálenosti do 5 minut jsou také supermarkety, bankomat, pošta. Z Čelákovic je výborná dostupnost do hlavního města Prahy, a to jak autem, MHD nebo vlakem. Vlakem můžete být v centru Prahy za 20 minut, autem na Černém mostě za 10 minut.

Ve městě je také dostupný městský bazén, školy, sportovní areál a spousty dalších možností vyžití, včetně oblíbených cyklostezek podél Labe a dalšího okolí.

Prodej je realizován bez realitní kanceláře s nízkým rezervačním poplatkem, který není součástí kupní ceny a půjde na náklady spojené s prodejem bytu. Více informací na vyžádání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu764642
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2023
Podlaží4
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 1,5 m²
Výtah
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDČelákovice, Rumunská
🚶 106 m (1 min)
PoštaPošta Čelákovice
🚶 662 m (8 min)
ObchodPM Market
🚶 148 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 608 m (7 min)
RestauraceU Bohuslavů
🚶 703 m (8 min)
LékárnaBenu
🚶 650 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola J. A. Komenského
🚶 483 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Rumunská
🚶 393 m (5 min)
Sportoviště
🚶 401 m (5 min)
Hřiště
🚶 88 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.