Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyRoháčova, Praha - Žižkov

Roháčova, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby350 Kč


Slunný 2+1, 70 m2, po rekonstrukci, v raně renesančním domě s výhledem do parku. Z chodby vstup do dvou hlavních místností, WC, komory a koupelny - sprchový kout s protiskluzovou mozaikou; další místnost s vestavěným patrem. Kuchyň, sklokeramická varná deska a trouba, pračka, možno i lednice, bez nábytku. Ústřední vytápění - elektrický kotel. Nová okna se 3 vrstvami skla. Nájemné 16 tisíc, poplatky 350 Kč za osobu a měsíc. TV/SAT, IT v ceně. Elektřina dle spotřeby. 3. patro bez výtahu. Měsíční nájemné na zakoupení vlastního vybavení. Nekuřákům bez velkých zvířat, přímí majitelé.

Quiet 2+1 70 m2, in a historical house, with view to the park, one central and two separated rooms with a kitchen, shower room and cleaning room with a washmachine; others optional. Economical heating system, 3 window glass layers; 15 000 Kc rent, low utilities (350 Kc per person and month). IT, TV/SAT included. A month rental agreed to purchase own equipment. To non-smokers, from direct owners.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu76885
Dispozice2+1
Podlaží3
Plocha70
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.