Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 82 m² bez realitkySNP, Ústí nad Labem, Ústecký kraj

Rezervováno
SNP, Ústí nad Labem, Ústecký krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 7,8 m² • Lodžie 3,9 m²
Cena2 990 000 KčUšetříte 910 000 Kč3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt v žádané lokalitě Ústí n/L-Skřivánek. Byt je umístěn ve zvýšeném přízemí panelového domu, který prošel rekonstrukcí vnitřínch prostor. Jsou zde nové rozvody TUV,SV a odpadu. Dům je celý je zateplen a má novou střechu. Celkově je dům velmi dobře udržován. Byt je v osobním vlastnictví s velmi nízkými náklady na bydlení.

Samotný byt disponuje velkorysými rozměry 82m2. Rozčleněn je na 4 obytné pokoje - dva menší, dva větší a kuchyň s větším kuchyňským koutem (4+1). Hned za dveřmi do bytu je v chodbičce umístěna prostorná šatna se skříněmi. K největšímu pokoji náleží prosklená lodžie situovaná na jihozápadní stranu. Na stejnou stranu je situován i druhý největší pokoj. Všechny pokoje mají samostatný vstup - nejsou tedy průchozí. Před nějakou dobou prošel byt částečnou rekonstrukcí, kdy došlo k vyzdění jádra, rekonstrukci koupelny a zdařilou modernizaci kuchyňské linky, která je osazena vestavnými spotřebiči. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a závěsným WC. Je zde také připravený prostor pro umístění pračky či rozměrné police. V celém bytě došlo k výměně starých oken za plastová s žaluziemi. Okna mají garnýže se speciálním mechanismem, který umožnuje jejich spouštění, a tak usnadňuje věšení záclon. Pokoje jako takové jsou v původním stavu, ale nevyžadují žádnou větší rekonstrukci - maximálně nové lino, či výmalba dle vašeho vkusu. Určitě stojí za osobní prohlídku.

Dále k bytu náleží dva sklepy. Nejedná se o kóje, ale sklepy zděné vhodné například pro úschovu kol a podobně.

Poloha domu je velmi příznivá. V blízkém dosahu je veškerá občanská vybavenost - škola, školka, zdravotní středisko, supermarket Norma, vše cca do 150metrů. Snadno dosažitelné centrum města, letní kino, základní umělecká škola, Bertino údolí, restaurační zařízení.... zkrátka široká nabídka kulturního i společenského vyžití.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu769170
Dispozice4+1
Dostupné od1. 1. 2024
Podlaží1
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceJádro
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 7,8 m²
Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Lodžie 3,9 m²
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDMalátova
🚶 374 m (4 min)
PoštaÚstí nad Labem 1
🚘 1 621 m (4 min)
ObchodNorma
🚶 290 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 475 m (6 min)
RestauraceMotýlek
🚶 395 m (5 min)
LékárnaEUC Lékárna
🚘 1 734 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola SNP
🚶 250 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Skřivánek
🚶 493 m (6 min)
SportovištěSportovní střelnice
🚘 2 565 m (6 min)
Hřiště
🚶 485 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.