Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyTerezínská, Praha - Letňany

Terezínská, Praha - LetňanyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování • Terasa 20 m²
Cena6 700 000 KčUšetříte 1 200 000 Kč7 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 414 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji světlý byt 2+kk/mezonet o celkové ploše 56 m2 + předzahrádka 20 m2, který se nachází v lokalitě Praha 9 – Letňany, ul. Kostomlatská.

Byt je po rekonstrukci v osobním vlastnictví. Nachází se v přízemí moderního domu z roku 2003, nedaleko autobusové zastávky Českolipská a necelou 1min od domu s přímým spojením do 5 minut na metro linky C stanice Střížkov a Letňany. Byt je orientovaný na jihozápad a řešen, jako mezonet s patrem na spaní a vestavnou skříní , kde se vchodem dostanete do malé předsíně s koupelnou, rohovou vanou a WC. Spodní část bytu disponuje novou kuchyní na míru do tvaru U s barovým pultem a vestavnými spotřebiči: myčka nádobí, indukční varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř, mikrovlnka, pračka se sušičkou a vestavěná lednice s mrazákem a navazuje na prostorný obývací pokoj s obývací stěnou na míru a vestavnou skříní. Z obývacího pokoje je přímý vstup na soukromou předzahrádku, poskytující prostor pro posezení a relaxaci u bazénku s filtrací . Dostatek světla , zajišťuje dvoupatrové okno se žaluziemi, které je výrazným prvkem tohoto bytu. Použité podlahové krytiny v bytě jsou vinylové podlahy a dlažba. Vytápění a ohřev vody je dálkově. K domu náleží také větší společná zahrada, kterou lze využívat. Parkování je bezproblémové, přímo před domem. K bytu je možné odkoupit nebo pronajmout garážové místo. Odprodej nábytku lze po dohodě. Vstup do domu je na čip. V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost. - obchody, školy, školky, restaurace, poliklinika a jiné. Nedaleko domu se nachází Pražský veletržní areál Letňany, Obchodní centrum Letňany s hypermarketem a multikinem. Sportovní nadšenci ocení sportovní areál s bazénem a tenisovou halou, a pro nejmenší jsou k dispozici dětská hřiště. V okolí se rovněž nachází řada lékařů a zdravotnických zařízení. Pro milovníky sportu a procházek je zde velký dostatek zeleně a parků.

Cena je momentálně k jednání.

Byt je vhodný k nadstandardnímu bydlení, nebo jako výhodná investice třeba i k následnému pronájmu, nastěhování dle dohody, včetně možnosti odprodeje kompletního zařízení bytu.

PENB budovy zatím nebylo dodáno, proto uvádíme třídu G.

K nemovitosti můžeme sjednat financování hypotečním úvěrem.

We offer for sale a bright 2+kk/maisonette apartment with a total area of 56 m2 + front garden of 20 m2, which is located in Prague 9 - Letňany, Kostomlatská Street.

After reconstruction, the apartment is in personal ownership. It is located on the ground floor of a modern house from 2003, not far from the Českolipská bus stop and less than 1 minute from the house with a direct connection within 5 minutes to metro C to Střížkov and Letňany stations. The apartment is oriented to the southwest and laid out as a maisonette with a sleeping floor and a built-in wardrobe, where the entrance leads to a small hall with a bathroom, a corner bathtub and a toilet. In the lower part of the apartment there is a new custom-made U-shaped kitchen with bar counter and built-in appliances: dishwasher, induction hob, convection oven, hood, microwave oven, washer-dryer and built-in fridge-freezer, and is connected by a spacious living room with a custom-made living wall and built-in wardrobes. From the living room there is direct access to the private front garden providing space for sitting and relaxing by the swimming pool with filtration. A two-story window with blinds, which is a characteristic feature of this apartment, provides enough light. Vinyl floors and tiles are used as floor coverings in the apartment. Heating and water heating is remote. The house also has a larger common garden that can be used. Parking is easy, right in front of the house. It is possible to buy the apartment or rent a garage space. Furniture can be sold by agreement. Entry to the house is by chip. All amenities are close to the house. - shops, schools, kindergartens, restaurants, polyclinics and others. Not far from the house is the Prague fairground Letňany, OC Letňany with a hypermarket and multiplex cinema. Sports enthusiasts will appreciate the sports complex with swimming pool and tennis hall, there are playgrounds for the little ones. There are also a number of doctors and medical facilities nearby. For lovers of sports and walks, there is plenty of greenery and parks.

The price is currently negotiable.

The apartment is suitable for above-standard living, or as an advantageous investment, e.g. for subsequent rental, moving in according to agreement, including the possibility of selling the complete equipment of the apartment.

MONEY was not delivered, therefore the buildings are G class.

We will provide financing of the property with a mortgage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu771475
Dispozice2+kk
Dostupné od7. 6. 2023
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 20 m²
Předzahrádka 20 m²
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDTerezínská
🚶 94 m (1 min)
PoštaPraha 9
🚶 730 m (9 min)
ObchodPotraviny-Večerka
🚶 70 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 759 m (9 min)
RestauraceNgon
🚶 502 m (6 min)
Lékárna
🚶 678 m (8 min)
ŠkolaGymnázium Českolipská
🚶 292 m (4 min)
Mateřská školaHonzík
🚶 398 m (5 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚘 1 939 m (4 min)
Hřiště
🚶 212 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.