Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 38 m² bez realitkyKarla Čapka, Unhošť - Unhošť, Středočeský kraj

Karla Čapka, Unhošť - Unhošť, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Terasa 16 m²
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Nabízím k pronájmu luxusně zařízený a vybavený byt 2+KK v novostavbě z roku 2023, ul.Karla Čapka v Unhošti. Jedná se zcela nový dům a nově zařízený byt, vše nové! Plocha bytu 38m2 + terasa 16m2. Byt je v 1. nadzemním podlaží. Součástí bytu je veškeré vybavení vč. nábytku (kvalitní sedací souprava, postel boxspring vč. kvalitní matrace, stůl, židle atd….) + vestavěné skříně, TV, pračka, chladnička, myčka. Venkovní elektricky ovládané žaluzie. Součástí vybavení je i vybavení kuchyně vč. nádobí. Garážové stání je v podzemní garáži. Internet optickým kabelem je již v bytě vč. WIFI s rychlostí až 1000kbps. Byt je cca 2-3 minut chůze na zastávku autobusu a supermarketu. Cca 4 minuty chůze na náměstí do centra Unhoště. Dostupnost do Prahy autem po dálnici cca 10-12minut nebo autobusem cca 20-30 minut nebo z nedaleké zastávky vlaku i vlakem. Byt je v krásné klidné části Unhoště s výhledem do zahrad rodinných domů. Poplatky zahrnují všechny náklady vč. elektrické energie vč. internetu s WIFI a kabelové TV. RK prosím nevolat. Zvířata nejsou dovolena. Max. 2 osoby. Možné k nastěhování IHNED.

I offer for rent a luxuriously furnished and equipped 2 rooms apartment in a new building from 2023, street Karla Čapka in Unhošt. This is a brand new house and a newly furnished apartment, everything is new! Apartment area 38m2 + terrace 16m2. The apartment is on the 1st floor. The apartment includes all equipment incl. furniture (quality sofa set, boxspring bed incl. quality mattress, table, chairs, etc.) + built-in wardrobes, TV, washing machine, refrigerator, dishwasher. Outdoor electrically controlled sun blinds. The equipment also includes kitchen equipment incl. dishes. Garage parking is in the underground garage. Internet by optical cable is already in the apartment incl. WIFI with a speed of up to 1000kbps. The apartment is about a 2-3 minute walk to the bus stop and the supermarket. About 4 minutes walk to the square to the center of Unhoště. Accessibility to Prague by car on the highway approx. 10-12 minutes or by bus approx. 20-30 minutes or from the nearby train stop and by train. The apartment is in a beautiful, quiet part of Unhošť with a view of the gardens of family houses. Fees include all costs incl. electricity incl. internet with WIFI and cable TV. Pets are not allowed. Max. 2 persons. Possible to move in IMMEDIATELY.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu771755
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 3. 2023
Podlaží1
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha38
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Terasa 16 m²
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDUnhošť náměstí
🚶 188 m (2 min)
PoštaUnhošť
🚶 498 m (6 min)
ObchodPENNY
🚶 223 m (3 min)
BankaČSOB
🚘 7 282 m (11 min)
RestauraceSokolovna
🚘 3 504 m (5 min)
LékárnaArnika
🚶 405 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Svárov
🚘 3 637 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 2 192 m (5 min)
SportovištěSportovní hala
🚶 673 m (8 min)
HřištěKoželužka
🚶 444 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.