Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Frymburk, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Frymburk, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Frymburk, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyFrymburk, Jihočeský kraj

Frymburk, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Frymburk - Svatonina Lhota v oblasti Šumava: 3 ložnice, max. 8 osob.chalupa za týden: léto 20.000kč, zima 18.000kč. Chalupa ev. č. 1029 se nachází v malé a klidné osadě Svatonina Lhota blízko městyse Frymburk. Výhodou umístění je minimální vzdálenost od zajímavých turistických míst a zároveň umístění mimo hlavní turistický ruch.

Jedná se o objekt na mírně svažitém pozemku v nadmořské výšce 800 m n. m. se suterénem přístupným z terénu, s přízemím a podkrovím. V suterénu jsou technické prostory s možností uložení sportovního vybavení. Do přízemí se vstupuje z horní části pozemku, která je přístupná po schodišti od vstupu do suterénu. U vstupu je krytá terasa, ze které se vstoupí do chodby a následně do místností v přízemí (koupelna, WC, kuchyně s obývacím pokojem, ložnice). Po schodišti se vystoupí do podkroví (3x ložnice, WC). Z přízemí je možné sejít po schodišti do suterénu.

Parametry nemovitosti

NázevPronájem chalupy
Ložnice3 ložnice
MěstoFrymburk - Svatonina Lhota
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.