Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 116 m² bez realitkyDrahobejlova, Praha - Libeň

Drahobejlova, Praha - LibeňMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena12 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 51 316 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


I am offering this cozy maisonette apartment near the metro station. The apartment is located in the attic of a brick house. The building has a new elevator and there is a landscaped garden with a playground in the courtyard for use by residents. On the first floor (6th floor) the apartment has an open area divided by wooden beams composed of a spacious living room of 28.3 m2, a dining area and a kitchen of 17.9 m2, and an entrance hall with storage space of 9.7 m2 and a small bathroom with a shower and toilet. On the second floor of the apartment (7 floor) there are two bedrooms (25m2 and 12.3m2), a corridor with a work corner of 16.3m2 and a bathroom with bathtub and toilet of 5.2m2. The apartment is bright, with high ceilings, with windows facing South-North (from the kitchen you can see the sunrise to the left and O2 Arena at the front, from the bedroom you can see the sunset to the left, and the park and the courtyard at the front). There is plenty of cleverly designed storage space in the apartment. The roof is insulated and there is air conditioning. The location of the apartment near the Českomoravská metro station, tram stops (lines 8, 25, 14, 6), Praha Libeň train station, and Českomoravská bus station ensures excellent transport accessibility. In the immediate vicinity there is plenty of amenities, such as the large Podvinní forest park with playgrounds, cycle paths, the large Harfa shopping center, fitness center, the UNYP Arena with football grounds and an athletics track field, saunas, cafes, a tea room, restaurants, pubs, organic shops, grocery stores, a polyclinic, a post office, banks, schools and kindergartens, etc.

Nabízím útulný mezonetový byt u stanice metra. Byt je umístěn v půdní vestavbě cihlového domu. V domě je nový výtah a pro rezidenty je zde k využití upravená zahrada s dětským hřištěm ve vnitrobloku. Byt má v jeho prvním podlaží (6NP) otevřený prostor předěleném dřevěnými trámy v obytné části: prostorný obývací pokoj s plochou 28,3m2, jídelna a kuchyň 17,9m2, a předsíň s úložnými prostory s plochou 9,7m2 a malou koupelnu se sprchovým koutem a WC. V druhém podlaží bytu (7NP) jsou dvě ložnice (25m2 a 12,3m2), chodba s pracovním koutem 16,3m2 a koupelna s vanou a WC s plochou 5,2m2. Byt je světlý, s vysokými stropy, s okny směrem J-S (z kuchyně je vidět východ slunce a O2 Arenu, z ložnice je vidět západ slunce, park a vnitroblok). V bytě je dostatek důmyslně řešeného úložného prostoru. Střecha je izolována a je zde klimatizace.

Poloha bytu u stanice metra Českomoravská a nedaleko tramvajových zastávek (linky 8, 25, 14, 6), vlakového nádraží Praha Libeň, a autobusového nádraží Českomoravská zajišťuje výbornou dopravní dostupnost. V nejbližším okolí je plná občanská vybavenost, jako velký lesní park Podvinní s hřišti, cyklotrasy, velké nákupní centrum Harfa, fitko, sauny, kavárny, čajovna, restaurace, hospody, bio-obchody, potraviny, poliklinika, pošta, banky, školy a školky, atd.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu777243
Dispozice3+1
Dostupné od14. 4. 2023
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha116
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDČeskomoravská
🚶 153 m (2 min)
PoštaPraha 93
🚘 1 252 m (2 min)
Obchod
🚶 77 m (1 min)
Banka
🚶 693 m (8 min)
RestauraceKozlovna Na Ráně
🚶 80 m (1 min)
LékárnaClinicum
🚶 354 m (4 min)
ŠkolaSŠ umělecká a řemeslná
🚶 107 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 323 m (4 min)
SportovištěKB5
🚶 267 m (3 min)
Hřiště
🚶 52 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.