Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 85 m² bez realitkyVe Smečkách , Praha - Nové Město

Ve Smečkách , Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč


Nabízíme k pronájmu velice pěkný byt o celkové podlahové ploše 85m2, Atypicky řešený jako 2+kk+terasa. Byt je momentálně vybaven pouze kuchyňskou linkou včetně spotřebičů. Ostatní nábytek pořizujem na základě potřeb nájemníka. Postele, skříně na šaty, pracovní stoly a další základní nábytek. Pračka je samozřejmostí. V domě zaveden UPC. Byt vhodný především pro jednotlivce, kteri preferuji otevrenejsi protor bytu, s cizinci nemáme problém. Nájemní smlouva na jeden rok s opcí na prodloužení. Cena nájmu za měsíc 17.000 Kč + elektřinu nájemníci hradí samostatně. K dispozici ihned. Více info na 776 535 714.

We offer to rent very nice flat of 85 square meters total floor space, layout designed as 2 rooms + kitchen corner + terrace. The apartment is currently only equipped kitchen including appliances. Other furniture will be buyed based on tenant needs. Bed, wardrobe, desks and other essential furniture. Of course the laundry machine too. The House introduced UPC. The apartment is mostly suitable for single person which prefer open space living. We have no problem with foreigners. A lease for one year with option for extension. Lease price per month 17 000 CZK + tenants pay electricity separately. Available immediately. For more info contact +420 776 535 714

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu77952
Dispozice2+kk
Podlaží6
Plocha85
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.