Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyKodaňská, Praha - Vršovice

Rezervováno
Kodaňská, Praha - VršoviceMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 1,5 m²
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný byt ve 2. podlaží s výhahem na pomezí Vršovic a Vinohrad.

Byt prošel kompletní rekonstukcí a byl chytře navržen architekty s maximálním využitím dostupného prostoru. Má dvojitá dřevěná okna, nový plynový kondenzační kotel, kompletně nové elektrické vedení a rozvody.

Ložnice je orientována do klidného vnitrobloku se spoustou zeleně a nabízí absolutní klid v noci a chlad v létě. U okna ložnice jsou instalovány automatické rolety, které v případě potřeby zajistí i absolutní tmu.

K bytu náleží samostatný suchý sklep umístěný na stejném patře jako byt, nabízející dostatek prostoru pro případné uložení kol či dalších věcí.

Přístup do bytu je přes pavlač s výhledem do zeleně vnitrobloku. Výhodou jsou také bezpečností vchodové dveře bytu.

Byt nabízíme kompletně vybavený (nová lednice, myčka, trouba, mikrovlnná trouba, pračka, prostorné skříně). Samozřejmě po domluvě můžeme cokoliv odvézt. Naproti pračce je případně prostor i pro sušičku.

Byt je hned u tramvajové zastávky Ruská, která je za 4 minuty na stanici metra Náměstí míru či do 10 minut v centru města. Vršovice nabízí krásné parky, kdy například Heroldovy sady jsou 1 minutu chůze, Havlíčkovy sady 4 minuty chůze, Bezručovy sady 4 minuty chůze. V okolí je také spousta skvělých kaváren, řemeslných a uměleckých prodejen a spousta dalších kultovních podniků.

We are selling our beautiful 2nd floor apartment, located on the border between Vršovice and Vinohrady.

The apartment has undergone complete reconstruction (2021) and has been cleverly designed to maximize the use of available space. It features double paned wooden windows, a new gas condensing boiler, and completely new pipes and electrical wiring.

The bedroom faces a quiet courtyard with plenty of greenery, offering tranquility at night and cool air in the summer. Automatic blackout blinds are installed on the bedroom window, which can provide complete darkness and security when needed.

The apartment includes a separate dry cellar located on the same floor as the apartment, offering enough space for storing bicycles and/or other items when needed.

Access to the apartment is through a balcony on the inside of the courtyard. Our front door has been fitted with a special lock system for additional security benefits.

We offer the apartment fully furnished (new refrigerator, dishwasher, oven, microwave, washing machine, table & chairs, and spacious closets). Of course, we can remove any items you do not wish to keep upon agreement. There is also space available for a clothes dryer, if desired, in a nook opposite the washing machine.

The apartment is located right next to the Ruská tram stop, which is 4 minutes away from Náměstí Míru metro station or 10 minutes from the city center. Vršovice offers beautiful parks, such as Heroldovy park, which is a 1-minute walk away, Havlíčkovy Park & Grebovka Grotto, a 4-minute walk away, and Bezručovy Park, also a 4-minute walk away. There are also plenty of great cafes and restaurants without the buzz of the city center, and the area has a great neighbourhood feel while still feeling connected.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu782269
Dispozice2+kk
Dostupné od14. 5. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 1,5 m²
MHD 0 minut pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDRuská
🚶 30 m (0 min)
PoštaPraha 101
🚶 622 m (7 min)
ObchodŽabka
🚶 26 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 208 m (2 min)
RestauraceJiná krajina
🚶 14 m (0 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 479 m (6 min)
ŠkolaBankovní akademie - gym. a SOŠ a.s.
🚶 48 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Kodaňská
🚶 338 m (4 min)
Sportoviště
🚶 309 m (4 min)
Hřiště
🚶 284 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.