Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 110 m² bez realitkyOkružní, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Okružní, Beroun - Beroun, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 2,55 m² • Lodžie 6,5 m²
Cena8 490 000 KčUšetříte 500 000 Kč8 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 006 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 4+kk - 110 m² včetně garáže naproti domu | centrum Berouna

Chcete bydlet v nejlepší části města a mít přístup ke všemu, co může Beroun nabídnout? Máme pro vás skvělou nabídku!

Exkluzivně nabízíme komfortní byt 4+kk | 110 m2 v osobním vlastnictví se šatnou, zasklenou lodžií, sklepem a spíží situovaný v 5. NP s krásným výhledem na město Beroun a Městskou horu. K bytu náleží prostorná garáž, která je součásti nabídky!

Jedná se o jeden z největších bytů z původní berounské zástavby. Před 5 lety prošel kompletní rekonstrukcí s dispoziční přeměnou z 5+1 na 4+kk.

V bytě jistě oceníte dostatek prostoru, spousty úložného místa, dvě velké vestavné skříně a především samostatnou šatnu. Pokoje nejsou průchozí, do všech místností se vchází z chodby.

Moderní design, kvalitní materiály, nábytek vyrobený na míru. Stylová kuchyňská linka, která je vybavena zabudovanými spotřebiči. K bytu náleží sklepní kóje a praktická spíž naproti bytu. V chodbě, koupelně a toaletě jsou navíc nainstalována modrá obrysová světla, která oceníte především ve večerních hodinách. Kvalitní stereo receiver a 10 v podhledech zabudovaných reproduktorů pak naladí tu pravou harmonii rodinné pohody.

Stále komplikovanějšího parkování v centru Berouna se obávat nemusíte, neboť prodej zahrnuje garáž s novou střechou a renovovaným interiérem přímo naproti bezbariérového vchodu bytového domu. Výhradně pro majitele je pak vyhrazeno parkovací stání před garáží. Budete tak mít k dispozici hned 2 parkovací místa.

Vytápění bytu je dálkové. Dům prošel revitalizací: nový výtah, nová fasáda včetně parapetů a zateplení, rekonstrukce lodžií včetně zasklení, nové podlahy, podlaha ve sklepích, střecha, výmalba celého domu, výměna vodoměrů teplé a studené vody a kompletní rekonstrukce terasy.

Velikost bytu je v kombinaci s lokalitou výbornou volbou pro pohodlné rodinné bydlení. V okolí domu se nachází parky, dětská hřiště a sportoviště. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost. Klidnou chůzí dojdete na Husovo náměstí během pár minut. Doslova pár kroků od domu pak najdete jak školu základní, tak mateřskou. V blízkém okolí je gymnázium, letní kino, kino, pošta, Medicentrum – lékařský dům, úřady, obchody, restaurace, parky a kavárny. Nedaleko se nachází zalesněný kopec Městská hora s rozhlednou a nejdelší skluzavkou v ČR. Výborná dopravní dostupnost do Prahy, kdy zastávka autobusu je přímo před bytovým domem. V blízkém okolí vás ohromí krásná příroda, lesy, památky..

Pokud hledáte jedinečný byt na jedinečném místě, tak jste ho právě našli. Pro více informací a možnost prohlídky nás kontaktujte.

RK prosím nevolat. Děkujeme

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu782275
Dispozice4+kk
Dostupné od14. 5. 2023
Podlaží5
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha110
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Lodžie 6,5 m²
Výtah
MHD 0 minut pěšky
Sklep 2,55 m²
Parkování
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBeroun, Hlinky
🚶 28 m (0 min)
PoštaBeroun 1
🚶 273 m (3 min)
ObchodCOOP TIP
🚶 469 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 456 m (5 min)
RestauraceU Hradeb
🚶 330 m (4 min)
LékárnaBenu
🚶 415 m (5 min)
ŠkolaZŠ Wagnerovo nám.
🚶 287 m (3 min)
Mateřská školaKatolická mateřská škola
🚶 394 m (5 min)
SportovištěNH Fitness
🚶 353 m (4 min)
Hřištěhřiště
🚶 559 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.