Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyŠevčenkova, Brno - Bosonohy, Jihomoravský kraj

Ševčenkova, Brno - Bosonohy, Jihomoravský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Balkón 4 m² • Sklep 7 m²
Cena4 440 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 830 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte krásný byt v Brně s dobrou dostupností do centra a na dálnici D1? Nabízíme pěkný byt o velikosti 2+1 s balkonem, který se nachází v cihlovém domě v klidné lokalitě k.ú. Bosonohy.

Tento byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají prostorné bydlení v původním udržovaném stavu, nebo byt pro kompletní rekonstrukci dle svého gusta. Součástí bytu je vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice, kuchyně, samostatná koupelna a WC a velmi prostorný sklep (možnost dílny…). Navíc se byt prodává včetně veškerého nábytku (mimo vybavení nájemníka), takže se nemusíte starat o vybavení.

V této lokalitě najdete vše, co potřebujete pro pohodlné bydlení. Vedlejší ulice je domovem mateřské školky a Integrovaného centra volného času BOSA Brno. Nedaleko se nachází FN Bohunice a Campus Square. Parkování u domu není problém. A i když se jedná o klidné místo, můžete se snadno dostat do centra města (zastávka 5min chůze) a na dálnici D1.

Energetický průkaz pro tento byt nebyl dodán, proto je s ohledem na legislativní požadavky uváděna energetická třída G. Nicméně, doporučujeme Vám tento byt vidět na vlastní oči.

Are you looking for a beautiful apartment in Brno with good access to the city center and the D1 highway? We offer a nice 2+1 apartment with a balcony, located in a brick building in a quiet area of the Bosonohy cadastral district.

This apartment is a great choice for those looking for spacious living in its original well-maintained condition, or for an apartment for complete renovation according to their own taste. The apartment includes an entrance hall, living room, bedroom, kitchen, separate bathroom and toilet, and a very spacious cellar (with the possibility of a workshop...). Additionally, the apartment is sold with all furniture included (except for tenant equipment), so you don't have to worry about furnishing.

In this location, you will find everything you need for comfortable living. The adjacent street is home to a kindergarten and the Integrated Leisure Center BOSA Brno. FN Bohunice and Campus Square are also nearby. Parking in front of the building is not a problem. And even though it is a quiet place, you can easily get to the city center (5 minutes walk to the stop) and the D1 highway.

An energy certificate for this apartment has not been provided, therefore an energy class G is stated in accordance with legislative requirements. Nevertheless, we recommend seeing this apartment with your own eyes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu782338
Dispozice2+1
Dostupné od14. 5. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 4 m²
MHD 5 minut pěšky
Sklep 7 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHoštická
🚶 392 m (5 min)
PoštaBrno 42
🚶 776 m (9 min)
ObchodAldo
🚶 354 m (4 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 3 160 m (7 min)
RestauraceHostinec Katolický dům
🚘 2 643 m (5 min)
LékárnaChytrá lékárna
🚘 3 255 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Bosonohy
🚶 719 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Konopiska
🚶 304 m (4 min)
SportovištěOrlovna Bosonohy
🚶 615 m (7 min)
Hřiště
🚶 565 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.