Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 101 m² bez realitkyKrásova, Praha - Žižkov

Krásova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Výtah • Garáž • Balkón 6 m² • Sklep 8 m²
Cena13 947 000 KčUšetříte 715 000 Kč14 662 000 Kč

Tato nemovitost již od 59 149 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme nový byt 4+KK, 95,5 m² s balkonem 5,78 m² a sklepem 7,7 m² v novostavbě v ulici Seifertova v centru Prahy, v oblíbené lokalitě Praha 3 – Žižkov.

Byt se nachází ve 2. patře (3.np), obývací pokoj je orientován na západ do klidné zahrady v privátním vnitrobloku, ložnice do ulice Krásova.

Ideální bydlení pro rodinu, všechny služby v okolí, skvělá dopravní dostupnost, přímo u zastávky tramvaje, pár minut od Hlavního nádraží i Václavského náměstí. Zároveň 5 minut pěšky do Riegrových sadů.

Možnost koupě garážových stání v domě i krátkodobého parkování v garáži pod objektem.

Kvalitní provedení a vybavení, dřevěná okna s izolačními trojskly, velkoformátové obklady a dlažby v koupelnách, sanita Laufen Pro, bidetové sprchy, dubové podlahy s podlahovým vytápěním, nadstandardní výška dveří 2,1 m, videotelefon, přístupy do budovy na čip.

Nabízíme také unikátní možnost financování s garantovanou úrokovou sazbou 3,99 % p.a. na 2 roky od koupě bytu s možností předčasného splacení i refinancování, a to kdykoli, hypotékou nebo z vlastních zdrojů a bez jakýchkoli sankcí. Zároveň umožňujeme platbu kupní ceny nejen v korunách, ale také v EUR a USD. Pro bližší informace kontaktujte prodejce.

We offer a new apartment 4+kitchen, 95,5 m² with a large balcony of 5,7 m² and a cellar of 7,7 m² in a new building in Seifertova Street in the center of Prague, in the popular location of Prague 3 - Žižkov.

The apartment is located on the 3nd floor, the living room is oriented to the west to a quiet private garden, bedrooms into Krásova street.

An ideal apartment for a family, all services are close, excellent transport accessibility, right next to the tram stop, a few minutes from the Main Railway Station and Wenceslas Square. At the same time, a 5-minute walk to the park Riegrovy sady.

Possibility of buying garage spaces in the building and short-term parking in the garage under the building.

High-quality design and equipment, wooden windows with insulating triple glazing, large-format tiles and floor tiles in the bathrooms, Laufen Pro sanitary ware, bidet showers, oak floors with underfloor heating, extra-standard door height of 2.1 m, video telephone, access to the building by chip.

We offer a unique financing option with a guaranteed interest rate of 3.99% p.a. for 2 years from the date of purchase. Possibility of early repayment or refinancing any time both with a mortgage or own equity and always without any penalties. You can pay not only in CZK, but also in EUR and USD. For more information, please contact the seller.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu782620
Dispozice4+kk
Dostupné od16. 5. 2023
Podlaží5
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Plocha101
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 6 m²
Sklep 8 m²
Garáž
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDViktoria Žižkov
🚶 143 m (2 min)
Pošta
🚶 360 m (4 min)
ObchodLidl
🚶 49 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 310 m (4 min)
RestauraceSklep Restaurant
🚶 85 m (1 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 326 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta
🚶 60 m (1 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 51 m (1 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 397 m (5 min)
Hřiště
🚶 445 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.