Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 63 m² bez realitkyMiloše Havla, Praha - Hlubočepy

Miloše Havla, Praha - HlubočepyMHD 1 minuta pěšky • Výtah • Balkón 5 m²
Cena7 198 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 526 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Cenově dostupné byty jsou zpět!

Výhledy Barrandov II jsou jediným projektem na pražském trhu s byty ve vysokém standardu s cenou výrazně pod pražským průměrem.

Nádherný byt C505 s dispozicí 3+kk a podlahovou plochou 63 m². Disponuje obývacím pokojem spojeným s kuchyňským koutem, ložnicí, pokojem, koupelnou, odděleným WC a balkonem o velikosti 5 m². V nabídce máme spoustu dalších bytů dispozic 1+kk až 3+kk. Více na našich stránkách Ekospol.cz.

Garantujeme nejnižší cenu!

Za tvrzením, že naše byty mají nejlepší poměr ceny a kvality si stojíme, a proto pro vás máme skvělou nabídku! Pokud najdete u jiného developera byt se stejnými nebo lepšími parametry za nižší cenu na metr čtvereční, cenu vám nejen dorovnáme, ale navíc snížíme o dalších 100 000 Kč! Kompletní podmínky najdete na našich stránkách.

Výhledy Barrandov II

Projekt Výhledy Barrandov II se nachází v nádherné lokalitě v Praze 5 a nabízí neopakovatelné výhledy do Prokopského a Dalejského údolí. Ve čtyřech moderních nízkoenergetických bytových domech se nachází 302 jednotek dispozic 1+kk až 3+kk s balkony, terasami či předzahrádkami, s možností parkování na krytých parkovacích stáních či venku přímo u domů.

Pražská čtvrť Hlubočepy, a zejména pak její část Barrandov, jsou doslova hvězdnou lokalitou. A to nejen díky filmovým ateliérům, které jsou již desítky let druhým domovem největších hvězd českého filmu. Prosluněné stráně jižně od Prokopského a Dalejského údolí nabízí unikátní a neopakovatelný výhled na panorama hlavního města, jaký jinde v Praze nenajdete. Bezprostřední blízkost dvou chráněných přírodních parků, kompletní občanská vybavenost s množstvím obchodů či aquaparkem v docházkové vzdálenosti a vynikající dopravní dostupnost, díky níž jste do dvaceti minut v samém srdci Prahy. To vše činí z Barrandova jednu z nejprestižnějších adres pro rezidenční bydlení v celé Praze. Byty v tomto projektu si zamilujete, ať už jste vyznavač aktivního způsobu života v čistém přírodním prostředí nebo manažer pracující v kanceláři v centru města. Do přírody se ze svých domovů dostanete stejně rychle, jako do centra Prahy. Ale proč byste opouštěli tak mimořádné výhledy, když ze své rozlehlé terasy můžete pozorovat pulzující město pod Vámi?

- Chráněné Prokopské a Dalejské údolí přímo pod okny: Zdravé a čisté životní prostředí jako stvořené pro aktivní sportování, rodinné procházky a opravdovou relaxaci. V docházkové vzdálenosti se navíc nachází další přírodní park Radotínsko-Chuchelský háj s malou lesní zoo

- Unikátní panoramatický výhled na celé panorama Prahy

- Kompletní občanská vybavenost: Restaurace, mateřská a základní škola, supermarket, lékárna, aquapark a mnoho obchodů přímo v místě

- Vynikající dopravní dostupnost: 1 minuta klidné chůze na zastávku tramvaje, 13 minut tramvají na metro B Smíchovské nádraží, 20 minut tramvají do centra, 5 minut autem na Pražský okruh

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu784235
Dispozice3+kk
Dostupné od31. 12. 2025
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha63
VybavenoNevybaveno
StavVe výstavbě
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 5 m²
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 108 m (1 min)
PoštaPraha 500
🚶 368 m (4 min)
Obchod
🚶 440 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 271 m (4 min)
RestauraceCik Cak
🚶 302 m (4 min)
LékárnaLékárna Poliklinika Barrandov
🚘 1 120 m (4 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Music Art
🚶 731 m (9 min)
Mateřská škola
🚶 772 m (9 min)
Sportoviště
🚘 1 040 m (4 min)
Hřiště
🚶 384 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.