Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu • 250 m² bez realitkyPolesí, Rynoltice - Polesí u Rynoltic, Liberecký kraj

Polesí, Rynoltice - Polesí u Rynoltic, Liberecký krajVybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu dům po rekonstrukci v centru krásné lokality obklopené lesy v CHKO Lužické hory, který v současné době slouží jako penzion. Dům o celkem deseti místnostech, 3x kuchyně, 4x sociální zařízení. Dům má dva samostatné vchody, jeden vchod do přízemí, kde se nachází prostorný byt 2+kk (90 m2) obývací pokoj spojený s kuchyní, dále samostatný neprůchozí pokoj, prostorná chodba, koupelna s vanou, WC a místnost pro pračku a sušičku.

Dále je v přízemí další samostatná místnost, která v současné době slouží jako sklad a kotelna s kotlem na tuhá paliva (poloautomatický). Druhý vchod vede do prvního patra, zde je společenská místnost s kuchyní (40 m2), dále čtyřlůžkový pokoj, pokoj s vlastním sociálním zařízením (sprchový kout a WC) a kuchyňským koutem, v prvním patře je dále samostatné sociální zařízení (sprchový kout,2x WC) a jeden samostatný pokoj. V podkroví se nachází tři pokoje a jedno sociální zařízení. Penzion je kompletně zařízený. .U domu je oplocená zahrada cca 650 m2 - rozdělená na dvě části. Dále jsou zde skladové prostory-celkem tři mísnosti s vchodem ze zahrady.Na jedné zahradě možnost parkování aut pod uzavřením. Liberec vzdálený 25 km, Česká Lípa 30 km, Praha 130 km, výborná dostupnost po dálnici až do Rynoltic. V současné době je dům v provozu jako horská chata.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu78461
DispoziceOstatní
Podlaží3
Užitná plocha250
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.