Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 20 m² bez realitkyLyčkovo náměstí, Praha - Karlín

Určeno ke spolubydlení
Lyčkovo náměstí, Praha - Karlín
Měsíční nájemné7 500 Kč


Ve velkém 3+1 (106 m2), světlém, zrekonstruovaném, plně zařízeném bytě (pračka, lednice, plynový sporák s elektrickou troubou, myčka, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, jídelní stůl, židle) s vysokými stropy ve 3. nadzemním podlaží (výtah za poplatek) pronajmu samostatný neprůchozí, částečně zařízený (velká postel, skříň - nejsou na obrázcích) pokoj 19,25 m2 (3,5 x 5,5 m).

Pokoj je orientován na východ, z pokoje jsou dveře do haly a koupelny (koupelna má další samostatný vchod z haly a dalšího pokoje). Cena 7.500,- CZK měsíčně (včetně všech poplatků a internetu) + vratná kauce 12.000,- CZK. Volné od 1.6.2010. V pokoji jsou původní vysoká kamna.

Byt je v cihlovém 3 podlažním (+ obytná půda) domě s novou fasádou. Dům je situován na Lyčkově náměstí, v klidné části Karlína (Praha 8), 3 min. chůze od zastávky tramvaje Urxova (10 min na Václavské náměstí, 7 minut na Nám. Republiky), 6 min. chůze na stanici žlutého metra B Křižíkova. V pokoji (a celém bytě) jsou zrekonstruované původní parkety a nová plastová okna. Topení a teplá voda jsou řešeny plynovou karmou. Byt mají pronajatý dva kluci (ne pár) od majitele domu.

Jako spolubydlícího preferuji muže. Domácí zvířata nejsou vítána.

Na fotografiích není vidět vybavení a je značka realitní kanceláře. NEJEDNÁ SE O REALITKU! V inzerátu jsou fotografie vytvořené realitkou ještě před našim nastěhováním.

I offer a room 19.25 square meters (3.5 x 5.5 m) in a large 3 +1 (106 m2), bright, fully furnished, renovated apartment (washing machine, refrigerator, gas stove, electric oven, dishwasher, microwave oven, electric kettle, dining table, chairs) in the 3rd floor (lift for an extra fee) a separate, partially furnished (large bed, a wardrobe - not in pictures).

The room is oriented to the east, the room has a door into the hall and into the bathroom (bathroom has another separate entrance from hall and other room). Price 7500, - CZK per month (including all taxes and internet) + returnable deposit of 12.000, - CZK. Available from June 1, 2010. There are original high stove in the room.

The apartment is in a brick, 3 storeys (+ attic) ronovated house with a new facade. The house is situated on Lyčkovo Square, in a peaceful part of Karlin (Prague 8), 3 min. by walk to the tramstop Urxova (10 minutes by tram to Wenceslas Square, 7 minutes to the Square of the Republic), 6 min. by walk to the subway station of yellow metro B - Křižíkova. The room (and throughout the apartment) are restored original parquet floors and new plastic windows. Heating and hot water are provided by gas furnace. Apartment is rented by two guys (not couple) from the owner of the house.

I prefer a man, without any pet.

You can not see the equipment on the pictures and there are trademarks of the real-estate agencies. Is NOT an offer of the real-estate agency (you don´t pay the real-estate agency fee)! The pictures are created by the real-estate agency before we have moved into the flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu78522
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha20
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.