Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem garáže • 14 m² bez realitkyU Sluncové, Praha - Karlín

U Sluncové, Praha - KarlínŠkola 6 minut pěšky
Měsíční nájemné2 000 Kč


V srdci Prahy 8 - Karlín, nabízí toto parkovací místo dokonalou kombinaci pohodlí a bezpečí pro váš vůz. S rozlohou 14 metrů čtverečních je toto místo ihned k dispozici pro okamžité použití. Unikátně umístěné na úrovni ulice, parkovací místo vítá nejen standardní vozidla, ale také ta poháněná LPG. Moderní ventilační systém zajišťuje optimální prostředí pro všechny typy vozidel, zatímco pokročilý alarmový systém nabízí další vrstvu ochrany pro váš klid. Přístup je zjednodušen pomocí čipu, který integruje moderní technologii do každodenního pohodlí.

In the heart of Prague 8 - Karlín, this parking space offers the perfect combination of comfort and safety for your car. With an area of ​​14 square meters, this place is immediately available for immediate use. Uniquely located at street level, the parking space welcomes not only standard vehicles, but also those powered by LPG. A modern ventilation system ensures an optimal environment for all types of vehicles, while an advanced alarm system offers an additional layer of protection for your peace of mind. Access is simplified with a chip that integrates modern technology into everyday convenience.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu785641
Dostupné od1. 6. 2023
Plocha garáže14

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDInvalidovna
🚶 606 m (7 min)
PoštaPraha 8
🚘 1 531 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 544 m (7 min)
BankaČSOB
🚘 2 178 m (5 min)
Restaurace
🚶 37 m (0 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 016 m (3 min)
ŠkolaZŠ U Invalidovny
🚶 517 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 230 m (3 min)
Sportoviště
🚶 766 m (9 min)
Hřiště
🚶 402 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.