Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyMírová, Dobruška - Dobruška, Královéhradecký kraj

Mírová, Dobruška - Dobruška, Královéhradecký kraj
Cena1 080 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 846 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodám světlý a prostorný byt 2+1 v osobním vlastnictví s balkónem o výměře 67 m2 ve třetím patře cihlového domu k okamžitému nastěhování. K dispozici jsou rovněž dva sklepy, pračka, lednička, mrazák a další nábytek po dohodě. Byt se nachází v klidném prostředí v centru Dobrušky, približně 200 metru od náměstí, 200 metru od venkovního a krytého koupaliště, 15 km do lyžařskeho střediska Deštné v Orlických horách.

Buy bright and spacious apartment 2 +1 in personal property with a balcony on an area of 67 m2 in the third floor of the house for immediate occupancy. There are also two cellars, washing machine, fridge, freezer and other furniture after the agreement. The apartment is located in quiet area in the center Dobruška, approximately 200 meters from the central square, 200 feet from the outdoor and indoor swimming pool, 15 km to the ski center Deštné in the Eagle Mountains.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu78590
Dispozice2+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha67
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.