Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Krásný Les, Karlovarský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Krásný Les, Karlovarský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Krásný Les, Karlovarský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyKrásný Les, Karlovarský kraj

Krásný Les, Karlovarský kraj

za osobu za noc: celoročně 380 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Krásný Les v oblasti Krušné hory: 4 ložnice, max. 14 osob.za osobu za noc: celoročně 380kč. Bylinkový penzion ( chalupa) v Krásném Lese se pronajímá celá vždy pouze jedné rodině nebo společné skupině osob. Je umístěna v bylinkové zahradě plné voňavých bylinek s možností seznámit se s účelem jejich využití. Bylinkami jsou vyzdobené a provoněné všechny pokoje. V zimě je pro lyžaře v blízkosti Boží Dar se sjezdovým a běžeckým lyžováním, který je nově propojen s areálem Klínovec, dále sjezdovka Jáchymov, nový skiareál Plešivec - 2x červená, 3x modrá a 1x černá sjezdovka, dětské sjezdovky s pohybl. pásem + 3 sedačkové lanovky. Areál má 100% zasněžování. K dispozici je množství běžkařských tratí včetně Ježíškovy cesty.

Bylinkový penzion se nachází ve 100 let starém objektu, který byl zrenovován. Svou polohou uprostřed luk a lesů v podhůří Krušných hor s překrásnými výhledy do údolí, v blízkosti Karlových Varů, je ideálním místem pro klidnou, relaxační dovolenou, víkend, prodloužený víkend i narozeninové oslavy. Naši hosté mají k dispozici prostornou obytnou místnost s původními klenutými stropy s přiléhající venkovní zastřešenou částí orientovanou na jih a uzavřenou malou zimní zahradou vybavenou i pro romantické trávení letních nocí. Ve velké obytné místnosti se nachází krb, pohovky, satelitní TV, kuchyně. Vzhledem k tomu, že je to bývalá konírna, je nutno počítat s tím, že zde není tolik denního světla jako v ostatních pokojích. V celém objektu je umožněno zdarma připojení na Wifi.

Parametry nemovitosti

NázevBylinkový penzion
Ložnice4 ložnice
MěstoKrásný Les
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 14 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.