Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Blažejov, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Blažejov, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Blažejov, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyBlažejov - Mutyněves, Jihočeský kraj

Blažejov - Mutyněves, Jihočeský kraj

Pronájem Chaty Blažejov - Mutyněves v oblasti Jižní Čechy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 9 osob.chata za týden: léto 12.000kč. Nabízíme pronájem chaty Mariana. Chata se nachází v Mutyněvsi, obec Blažejov asi 15 km od Jindřichova Hradce směr Pelhřimov. Chata je zrekonstruována a nabízí ubytování ve třech pokojích v podkroví. V přízemí se nachází společenská místnost se dvěma lůžky, krbem a plně zařízenou kuchyní. Samozřejmostí je dětská houpačka, pískoviště a venkovní posezení. U chaty je k dispozici gril a ohniště. Na pozemku je možné parkovat. Vedle chaty se nachází rovněž kůlna, kde je možné si uschovat a uzamknout kola. K dispozici je také dětská postýlka.

Chata se nachází přímo u rybníka Mutyněves, který je ideální možností pro koupání nebo k vyjížďkám na nafukovacím člunu, který je k dispozici. Chata nabízí především krásné klidné prostředí ideální pro rodiny s dětmi. Za chatou je les, kam je možné jít na borůvky nebo houby. Chata se nachází v centru České Kanady. Chata je nekuřácká a pobyt domácích mazlíčků je možný po předchozí domluvě. V chatě se přezouvá a používá domácí obuv (možnost přivézt vlastní nebo je k dispozici). Na pozemku je vrtaná studna s užitkovou vodou. Nejbližší obchod je v Jarošově nad Nežárkou 6 km od chaty. Další možnosti nákupu jsou v Jindřichově Hradci nebo v Kamenici nad Lipou.

Parametry nemovitosti

NázevChata Mariana
Ložnice3 ložnice
MěstoBlažejov - Mutyněves
Wifine
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 9 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.