Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Světlá nad Sázavou, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Světlá nad Sázavou, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Světlá nad Sázavou, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkySvětlá nad Sázavou, Kraj Vysočina

Světlá nad Sázavou, Kraj Vysočina

za osobu za noc: léto 500 Kč, zima 550 Kč

Více informací


Pronájem Vily Světlá nad Sázavou v oblasti Vysočina: 2 ložnice, celkem pro 2 až 8 osob.za osobu za noc: léto 500kč, zima 550kč. Villa Amenity je prostorný a komfortně vybavený dům typu apartmá přímo v centru obce Světlá nad Sázavou. Zdarma je možné využít velkou zahradu s grilem a ohništěm, úschovnu kol a lyží, přilehlé veřejné parkoviště. Malá zvířátka jsou většinou povolena (nutná dohoda předem). Ubytování má dvě ubytovací jednotky (patro, přízemí). Každý apartmán je určen pro 6 - 7 osob (po dohodě lze 8 osob), lze zapůjčit i dětskou postýlku (zdarma). Lze pronajmout i celý objekt. Dobře osvětlený apartmán má dvě ložnice, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a satelitní TV, internet, WiFi (zdarma), plně vybavený kuchyňský kout. Koupelna v přízemí je vybavena sprchou, koupelna v patře má vanu. V těsné blízkosti (50 - 100 m) je možné využití restaurace a vinotéky, obchod s potravinami, solárium, fitness centrum, tenisový kurt, finanční ústavy, zdravotní středisko, zimní stadion, lyžařský vlek (včetně půjčovny lyží).

Celá oblast je vhodná pro turistiku, rybolov, kanoistiku, cyklistiku (potřeby k aktivitě lze zapůjčit) a lyžování(potřeby lze zapůjčit).

Parametry nemovitosti

NázevVILLA AMENITY
Ložnice2 ložnice
MěstoSvětlá nad Sázavou
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.