Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Seč, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Seč, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Seč, Pardubický kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkySeč - Počátky Horní, Pardubický kraj

Seč - Počátky Horní, Pardubický kraj

chalupa za týden: léto 18.000 Kč, zima 16.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Seč - Počátky v oblasti Východní Čechy: 2 ložnice, celkem pro 4 až 7 osob.chalupa za týden: léto 18.000kč, zima 16.000kč. Přijeďte k nám načerpat klid a energii do malebné chaloupky na samotě u lesa! Chalupa je především pro rodiny s dětmi. Nabízí jak odpočinek a relax v přírodě, tak sportovní a společenské vyžití u Sečské přehrady, která je vzdálena 1,5 km od chalupy. Každý den si budete moct dát čerstvá vajíčka k snídani, jelikož v zadní části zahrady bydlí pět slepiček. Nemusíte se bát, že se o ně budete muset starat. Krmení mají zajištěno z dávkovače a postačí pouze sepnout každý den spínač, aby měly čerstvou vodu. :-) Okna a francouzské dveře na terasu jsou situovány na zahradu, kde nebudete ničím rušeni. Na chalupu si můžete přivézt svého čtyřnohého mazlíčka, který se na velké zahradě vyřádí. Domácí mazlíček je za příplatek.

I přes dlouhotrvající přípravné práce není vše hotovo, jak bychom si přáli, ale to bychom letos ani nezahájili provoz... aneb kdo hledá mouchy, určitě si nějaké najde. :-) Nedodělky jsou nicméně záležitostí pouze estetického rázu. Nikterak neomezí vaše pohodlí.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Na konci Počátek
Ložnice2 ložnice
MěstoSeč - Počátky
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita4 až 7 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.