Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 59 m² bez realitkyUkrajinská, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Ukrajinská, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 3 m² • Lodžie 3 m²
Cena2 749 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 658 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám Byt V Ostravě-Porubě, Ul.Ukrajinská. Byt. jednotka se nachází v 5.Np. z 8.Np., v panelovém domě po rekonstrukci (tzn. nová fasáda, plastová okna, střecha, interní rozvody, nový výtah-bezbariérový, kamery). Byt je umístěn v pěkném prostředí obklopen stromy a zelení, dále je velice vhodně umístěn, co se týče dostupností MHD, 2 min. pěšky se nachází autobusová a tramvajová zastávka a při tom dům je v dostatečné vzdálenosti od hluku rušné cesty.U domu je dostatek parkovacích míst.V okolí se také nachází škola, školka, hřiště, restaurace a kousek nákupní centrum Oc-galerie, Kauflandu, Lídl, atd…Kousek vedle domu je příjemná restaurace s venkovním posezením.Byt prošel celkovou rekonstrukcí tzn. ( zděné jádro z ytongu, nová kompletní elektroinstalace v bytě, každý spotřebič má nyní vlastní okruh, včetně přepětí, nové SDK stropy, plovoucí podlaha s funkcí AquaStop v celém bytě, nové omítky, osvětlení, dveře vč. obložek, obklady, sanita, atd..). Vše je nové, nepoužité.Byt je aktuálně nabízen bez kuchyňské linky, ta se bude instalovat během září. Ve fotografiích je použita podobná kuchyňská linka, která bude v bytě instalována. V bytě je lodžie přístupná z obývacího pokoje a druhá lodžie je přístupná z chodby u vchodových dveří do bytu ( mezipatro ). Dále k bytu náleží dva sklepní prostory. Nízké měsíční náklady na bydlení, pouze 3200,- včetně fondu oprav-bez energií- hradí si každý sám dle vlastní spotřeby. PENB budovy je "C" úsporná. Nemám zájem o RK ani o zprostředkování služeb.Byt je v osobním Vlastnictví, tudíž lze jednoduše čerpat na byt třeba hypotéku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu800052
Dispozice2+1
Dostupné od30. 8. 2023
Podlaží5
Konstrukce budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha59
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Lodžie 3 m²
Výtah
Sklep 3 m²
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDTřebovická
🚶 154 m (2 min)
PoštaOstrava 36
🚘 1 286 m (3 min)
ObchodHruška
🚶 393 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚶 628 m (8 min)
RestauraceRestaurace Parlament
🚶 135 m (2 min)
LékárnaAve
🚶 596 m (7 min)
ŠkolaZŠ Ukrajinská
🚶 167 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Ukrajinská
🚶 84 m (1 min)
Sportoviště
🚘 3 554 m (6 min)
Hřiště
🚶 803 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.