Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 230 m² bez realitkyOtročín - Otročín, Karlovarský kraj

Otročín - Otročín, Karlovarský krajVybaveno • Parkování • Garáž • Sklep 47 m² • Terasa 10 m²
Cena3 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 953 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o prostorný dům s dispozicí 4+1. Dům je postaven z cihel a je v dobrém stavu. Má plastová okna a dveře. Před pár lety byla vyměněna střešní krytina a okapy.

Dům je v osobním vlastnictví a není zatížen žádným omezujícím právem ani zástavou. Navíc je nemovitost již vybavená, takže se můžete ihned nastěhovat.

Celková plocha domu je 230 metrů čtverečních a je situován na pozemku o velikosti 523 metrů čtverečních. Je zde dostatek prostoru pro zahradničení i realxaci.

Nemovitost se nachází na adrese Otročín. Tato lokalita je klidná a příjemná, ideální pro ty, kteří hledají klidný život na venkově s dostupností do okolních měst.

Je k dispozici terasa o ploše 10 metrů čtverečních a dále je zde sklep o ploše 47 metrů čtverečních, který poskytuje dostatek úložného prostoru. V prostorách sklepa je umístěn kotel na tuhá paliva.

Na dům je možno čerpat dotace na rekonstrukci.

Neváhejte si domluvit nezávaznou prohlídku. Rádi Vás provedeme po domě i po zahradě a ukážeme Vám celý dům v plné své kráse. Těšíme se na vaši zprávu!

Welcome to the advertisement for our beautiful house in Otročín. This property is currently being offered for sale.

It is a spacious house with a layout of 4+1, which is ideal for families looking for plenty of space for each household member. The house is built with high-quality brick construction and is in very good condition.

The house is privately owned, which means you don't have to deal with complicated paperwork with a development company. Additionally, the property is already furnished, so you can move in immediately and start enjoying your new home.

The energy efficiency of the building is labeled as G, which means that despite its size, the house is energy-efficient and energy bills will be pleasantly low.

The total area of the house is 230 square meters and is situated on a plot of land measuring 523 square meters. You don't have to worry about a lack of space for your gardening and relaxation activities.

Parking is provided by a garage, which is part of the property. Your vehicle will always be safe and protected from adverse weather conditions.

Although it is not a new building, the house is still in perfect condition and meets all modern standards.

The property is located at the address Otročín. This location is quiet and pleasant, ideal for those looking for a peaceful life in the countryside with good accessibility to surrounding cities.

Unfortunately, the house does not have wheelchair access, but otherwise, it is fully equipped for comfortable living.

In addition, there is a terrace with an area of 10 square meters, which offers the opportunity for relaxation and outdoor seating. There is also a cellar with an area of 47 square meters, which provides ample storage space.

If you are interested in this advertisement and would like to view the property, do not hesitate to contact us via messages. We will gladly provide you with further information and arrange a viewing. We look forward to your message!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu801520
Dispozice4+1
Dostupné od8. 9. 2023
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha230
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku523
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 10 m²
Parkování
MHD 2 minuty autem
Sklep 47 m²
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDOtročín
🚘 1 140 m (2 min)
PoštaOtročín
🚶 162 m (2 min)
Obchod
🚘 6 387 m (8 min)
BankaČSOB
🚘 11 563 m (14 min)
RestauraceAlte Post
🚘 6 123 m (8 min)
LékárnaTilia
🚘 6 764 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola
🚘 6 502 m (8 min)
Mateřská škola
🚘 6 461 m (9 min)
Sportoviště
🚘 11 517 m (14 min)
Hřiště
🚶 333 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.