Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Prodej pozemku 595 m², Konečná, Pustiměř, Jihomoravský kraj
Prodej pozemku 595 m², Konečná, Pustiměř, Jihomoravský kraj
Prodej pozemku 595 m², Konečná, Pustiměř, Jihomoravský kraj
Prodej pozemku 595 m², Konečná, Pustiměř, Jihomoravský kraj
Prodej pozemku 595 m², Konečná, Pustiměř, Jihomoravský kraj

Prodej pozemku • 595 m² bez realitkyKonečná, Pustiměř - Pustiměř, Jihomoravský kraj

Konečná, Pustiměř - Pustiměř, Jihomoravský kraj
Cena3 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 359 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím stavební pozemek p.č. 1864/21 v obci Pustiměř pod Drahanskou vrchovinou. Pozemek se nachází v obytné zóně nově vznikajících RD = ideální pro mladé rodiny s dětmi. Obec se nachází v těsné blízkosti města Vyškov (cca 4km) a je s ním propojena cyklostezkou. Ve městě Vyškov se nachází veškerá občanská vybavenost. V obci Pustiměř se nachází mateřská a základní škola, praktický i zubní lékař, sportoviště, pošta atd. Místo je ideálně propojeno s městy Brno a Olomouc (Prostějov) dálnicí D1 a D46 (25-30min.). Ve městě Vyškov staví vlak i bus ze stejných směrů.

Stavební pozemek je mírně svažitý, je plně zasíťován včetně přípojek IS vyjma plynu. Dopravní napojení pomocí nové asfaltové komunikace. Jeho plocha činí 595m2 a je tedy ideální pro výstavbu menšího samostatně stojícícho RD.

Na pozemek je již zpracováván projekt RD. Ten je možno využít, upravit dle konkrétních požadavků investora nebo zadat nový. Další podrobnosti, včetně možnosti zhotovení RD, sdělím v případě bližšího zájmu do sz.

I offer a building plot with the plot number 1864/21 in the village of Pustiměř under the Drahanská Highlands. The plot is located in a residential area of newly emerging family houses, ideal for young families with children. The village is located in close proximity to the town of Vyškov (about 4km) and is connected to it by a cycle path. Vyškov offers all civic amenities. In the village of Pustiměř, there is a kindergarten and elementary school, medical and dental offices, sports facilities, post office, etc. The location is conveniently connected to the cities of Brno and Olomouc (Prostějov) via the D1 and D46 highways (25-30 minutes). Trains and buses from the same directions also stop in Vyškov.

The building plot is slightly sloping and fully connected to utilities, except for gas. It has access via a new asphalt road. Its area is 595m2, making it ideal for the construction of a smaller detached family house.

A project for a family house is already being developed for the plot, which is in the final stages. It can be used or a new project documentation for a different type can be prepared. In case of using the existing project, there is an opportunity to join the construction of similar family houses in the area under favorable conditions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu801894
Dostupné od1. 11. 2023
VlastnictvíOsobní
Plocha 595
Plocha pozemku595
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 813 m (1 min)
PoštaPustiměř
🚘 1 112 m (2 min)
ObchodCBA Potraviny
🚘 1 255 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 6 778 m (9 min)
Restaurace
🚘 6 144 m (7 min)
LékárnaTillova lékárna U Černého orla
🚘 6 749 m (9 min)
ŠkolaGymnázium a Střední odborná škola zdravotnická a zemědělsko-ekonomická
🚘 5 085 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Hraničky
🚘 7 958 m (11 min)
SportovištěSquash centrum
🚘 6 164 m (8 min)
Hřiště
🚘 10 802 m (12 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.